Ziare, la zi: Serviciul Doi. Un sfert se taie la toți bugetarii

Un consilier prezidențial numit Fota i-a făcut oareșce aluzii lui CTP, cum că ar fi kaghebist. Adică un tonomat plătit cu ruble. Iulică Fota era îngrijorat de securitate, normal, el fiind probabil autorul strategiei securiste. Supertare acest general de bibliotecă, îmbrăcat ca un pițiponc, sau mai degrabă ca o pițipoancă bărboasă (bârrrr!).  Ce armă o fi condus, oare? Cred că e șeful unei divizii de limbă dulce, pe care a desfășurat-o adânc în interiorul Cotrocenilor. Ce-ar fi să se dea patriot vreo două trei săptămâni prin Afganistan, dar nu din birou, ci conducând un TAB pe șoselele morții? După aia să ne ofere lecții de patriotism, la Realitatea.

Iote și ziarele:

Puterea ne prezintă în direct războiul cu evaziunea fiscală. Prima bătălie a pornit împotriva florăreselor: Poliția a confiscat 204.000 fire de lalele, crin și tuberoze. Probabil le-a depus la morgă, în frigider, altfel, pe căldura asta, le putrezesc probele. La TVR, anunță aceeași publicație, ar putea veni Flooorin Călinescu, cel care a falimentat Tele7abc (performanță pe care n-a reușit-o nici măcar Tatulici, pe principiul eu te-am făcut, eu te omor!). Asta e, Nașule, ai concurență la temenele. Unde mai pui că Florin are talent de actor, nu se gudură ca amatorii care n-au făcut nici măcar Școala Populară de Artă, înainte să dea lecții de Etica Pupincurismului la televizor? Altă știre ar fi că Blaga pregătește reduceri la DIGIPI. Uite-așa rămâne doar Serviciul Doi, că un sfert, adică 25 la sută, se taie la toți bugetarii.

Libertatea ne spune că Domnul Dan stă în celulă cu trei infractori care pășesc pe vârfuri fiindcă ”se odihnește  DD”. Nu cred că e Dan Diaconescu, ci mai degrabă o sosie a sa, poate chiar Ogică, după ce și-a făcut operație estetică. Adevăratul  Diaconescu  stă pe insula personală, la soare, și bea Cola dintr-un pahar tăiat dintr-un rubin gigant, în valoare de 8000.000 euro. Cum de sunt sigur? La fel ca procuratura, am strâns dovezile dintr-un promo de la OTV: ” Dan Diaconescu, omul care nu doarme niciodată”. De ce să se odihnească la pârnaie, dacă e adevăratul Dan? Picotește ușor, cât vorbesc ceilalți arestați între ei și nu se ridică de pe scaun decât să meargă la WC.

Evenimentul Zilei n-a suflat o vorbă despre strategia de securitate a securiștilor de la Cotroceni. Le-o fi teamă că-i închide? Cert este că azi ne demonstrază cum se face presă de calitate, fără să vulnerabilizezi statul. Are doar știri bune și foarte bune: Mai avem tezaure vii (ceva cu folclor); Nemții sunt la fel de mulțumiți de Dacie ca de BMW (de ce nu-și ia Bobby un Logan, în loc de Merțan?); Borbely: în 5 ani tot românul își va alege gunoiul ( da gunoaiele, când se vor alege?). Și să nu uit, există și o dezvăluire a corupției de la nivel înalt: Metodele de copiat la Bac, prin telefon sau fițuici. Pe de altă parte continuă campania de tămâiere a primarilor . Deontologic, firește, nu ca Domnul Dan, pe bani și plasme. Da’ vine el 2012. Mai vorbim, după ce se schimbă guvernarea.

Adevărul are, în sfârșit, o chestie mai de Doamne, ajută-l pe Rahan să nu ducă singur în cârcă toate vânzările! ”Şerban Brădişteanu susţine că cele patru milioane de euro, de care este acuzat că le-ar fi luat mită, ar fi ajuns, de fapt, la o prietenă de-a sa, care însă a decedat în luna aprilie 2006. Magistratul Elena Burlan, de la Tribunalul Bucureşti, l-a crezut pe cuvânt pe medicul Şerban Brădişteanu şi a ignorat actele procurorilor români şi elveţieni. Şerban Brădişteanu (59 de ani) a fost achitat după ce a dat o declaraţie halucinantă în faţa instanţei, în care arăta că cele patru milioane de euro, despre care procurorii spun că este o mită-record, ar fi de fapt banii unei foste paciente şi prietene, Cornelia Pachiu”. Cine spune că Justiția se face preș când e vorba de șpăgi de peste 1 milion de euro, minte. Se face burlan! Cât despre șpaga-act caritabil nu am decât o rugăminte: domnule Videanu, fie-vă milă, sunt vai de capul meu. Adevărul mai scrie că Vanghelie vrea să repare o problemă morală, așa că dă înapoi cavoul Lahovary. El poate s-o facă, deoarece nu s-a mutat încă acolo. Dl. Videanu n-are încotro, locuiește pe terenul bisericii, între amvon și cimitir.

În România Liberă, ambasadorul SUA vulnerabilizează, avertizând autoritățile:” Nu mai puteți să vă taxați unii pe alții la nesfârșit”. Cum ar zice Geoană, greșeala lui Gitenstein e ca sexul oral. Depinde la ce capăt al taxării te afli. Unii se află la capătul de unde tot iau, restul, cei mai mulți, dau bani din taxe și impozite. Plăcerea e pe invers.

Click scrie că ”Sânziana a câștigat războiul sânilor. Bomba a fost votată oficial cea mai dotată vedetă, chiar de Sânziene”.  Câte kilotone de silicon o avea Bomba? Și o s-o detoneze în Bikini, că așa se fac testele cu bombe?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel