Ziare, la zi: Moț a dat bani la cel cu coarne

Un pitic așa de mic/ făcea baie-ntr-un ibric/și de fraier ce era/pensiile le scădea. După ce am scris prostioara asta nu mi-a mai rămas decât să identific un alt poet, de la altă publicație online, să ne coordonăm campaniile și să-l vulnerabilizăm pe Băsescu.

Ce am mai găsit prin presa vulnerabilizatoare:

Toate ziarele disecă strategia de securitate națională . Au tocat atâta că nici nu știu pe cine să remarc întâi. Poate m-aș întreba ce-l tot frământă pe Băsescu chestiunile astea cu securitatea? Dar uite că-mi amintesc unde l-a prins pe el Revoluția: la post în Anvers, unde nu ajungea orice vulnerabilizator. Oricâte voturi a câștigat și va mai câștiga, istoria știe că Securitatea decidea cine pleacă și cine rămâne. Iar dintr-o misiune ca asta nu se iese la pensie, e pe viață. În presa mogulilor face furori și declarația lui Ponta, anume că ne paște o dictatură de tip sud-american. Victore, taci dracu din gură, că te aud pensionarii și-l mai votează odată. Cine n-ar vrea, la iarnă, să trăiască la fel ca în dictaturile din America de Sud, unde-i cald și bine, iar întreținerea te costă două banane: atâta încasează un indian chupacaiba să-ți facă vânt cu o frunză de palmier.

Libertatea demonstrează că există OTV și fără Diaconescu și chiar fără televiziune, scriind: ” Iată că femeile pot fi sexy în mai multe ipostaze. Noul catalog XXX al companiei Eizo ne arată că o femeie poate să fie extrem de provocatoare până la oase, modelul respectiv fiind surpins de către aparatele de radiografie marca Eizo”. Fetele pozate cu femurii (cracii) în sus or fi achitat coplata, când s-au dus la raze? În aceeași notă serioasă, Libertatea prezintă cele mai ciudate locuri în care poți face sex în casă. Și anume: în debara (printre pantofi folosiți și bile de naftalină, aș adăuga eu); pe mașina de spălat în timp ce funcționează (clătinare dublă); pe hol sau în fața frigiderului deschis (normal, ăla e cel mai erotic, că-I gol tot timpul). Ce nu spun cei de la Libi este care ar fi cea mai sexy casă din lume? Casa de bani: nicio pițipoancă nu rezistă când se deschide ușa. Cât despre Ramona Lăzuran, ea i-a dat papucii lui Mugur Mihăescu pentru un absolvent de Harvard. O fi Funeriu, omul cu două Jaguare, sute de mii în conturi și, în plus, celebru, ba aș spune aproape VIP,  fiindcă o cunoaște pe Melania Mandas Vergu?

Adevărul are iar noutăți. După dosarele mineriadei a venit rândul lui Von Braun,  savantul care conducea o bază secretă a lui Hitler. Grigore, te rugăm, rezolvă-ne și cu asasinarea lui Kennedy și după aia poți să te dedici total literaturii. Cât despre Diaconescu, cei de la Adevărul au realizat un interviu cu Moț. ”Mi-a zis minciuni. Că o să fie fiul meu bolnav, că o să aibă accident de maşină şi minciuni de-ale lui. A spus că se roagă la nu ştiu cine, la cel cu coarne, că la Dumnezeu nu se roagă. În Biblie scrie că sunt lucruri curate şi necurate", a explicat primarul clarviziunile lui Doru Pârv. Pentru asta i-a dat 25.000 de euro. Alo, DNA-ul? Săltați-l pentru prostie ilegal de mare și pentru că n-a trecut în declarația de avere că a dat bani la cel cu coarne. „Sincer, nu ştiu ce conţine acea casetă. Le-am spus că nu am bani. Tot din două în două săptămâni dă-ne, dă-ne. Am cerut bani împrumut şi m-am săturat să le dau. Pentru ce să le dau? Să se plimbe Dan Diaconescu şi Doru Pârv cu iahtul? Sincer, nu ştiu ce conţine acea casetă", a spus primarul.  „Singurul cu care am vorbit a fost Doru Pârv. Mi-a cerut bani pentru sediul OTV. Am căzut de fraier, ce să fac?", a mai spus Ioan Moţ.

În Gândul, CTP îl beștelește pe Diaconescu, ca de altfel și pe Băsescu, iar eu simt aici un fel de complex oedipian : ”Toţi cei care nu participă la campanii comandate, jurnalişti fără Rollsuri şi yachturi, care înţeleg să-şi facă onest meseria nu există pentru regimul Băsescu ”, scrie cu obidă CTP-ul. Băsescule, ai milă, bagă-l în seamă și pe Popescu, înjură-l dacă vrei, dar fă-o direct și personal, să aibă și omul o satisfacție, că de aia scrie onest și circulă fără yacht și  Rolls, în Dacie ! Apropo, până și la modelul mașinii te copiază, și tu  nu vrei să ai ochi  (unul sau altul) și pentru celălalt comandant. De pe Crucișătorul.

Elena Udrea crede că în 10 ani România ar putea fi pregătită pentru un preşedinte-femeie, sau cel puțin așa declară în România Liberă. Ea ar putea fi pregătită, nu zic nu, dar de România nu garantez. La întrebarea ”Câţi oameni au venit odată cu PDL la putere”? E.U. a răspuns:” Nu foarte mulţi, fiindcă la începutul anului 2009, când ne-am instalat, noi am blocat toate posturile şi nu s-au mai putut face angajări”. Deci, schema a fost simplă: au venit, au pus câțiva oameni, nu mulți, să nu-mpartă mult, după care au blocat posturile, să nu mai vină alții. Așa au făcut și puștii care au intrat în cămară: au blocat ușa, că mai aveau frați în casă.

Evenimentul Zilei a descoperit că și Ponta bagă taxe. ”La PSD, criza financiară este tratată cu impunerea de noi cotizaţii organizaţiilor locale şi liderilor centrali, puşi să facă lunar chetă pentru supravieţuirea partidului. Baronii locali ai PSD trebuie să verse 3.000 de lei lunar în conturile conducerii centrale. La rândul lor, liderii din Kiseleff şi-au impus o cotizaţie de 1.000 de lei luna”, scrie oficiosul, fără să-și dea seama că asta e de bine. Unde nu punea și Boc taxe doar pe averea lui Videanu?

Jurnalul Național a descoperit că detașații SRI și DIGIPI de la Cotroceni au salarii mai mari decât Băsescu. Or fi necăsătoriți și nu poate doamna Maria să le ia la toți Dustere, cum face în cazul președintelui, care și-a donat tot salariul. Apropo de campanii, ca și Jurnalul, Puterea titrează tot ”Strategia națională de apărare  împotriva presei”. Vedeți că are dreptate domnul președinte?

În Puterea se mai remarcă un interviu cu Andreea Marin Surpriză, care spune că nu vrea să se adapteze televiziunii de azi, mai bine stă acasă și face body-uri extensibile pentru bebeluși. Ok. Din câte am discutat cu televiziunea de azi, nici aceasta nu vrea să se adapteze la Andreea, deci sunteți chit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel