Ziare la zi: Cum și-a dat masteratul fata cu buze mari

Nu mai știu exact cine a făcut primul asocierea între Băsescu și catastrofele naturale. Păi, sunt câteva coincidențe: a ieșit președinte în 2004, au venit inundațiile produse de tsunami în Banda Aceh. A mai ieșit odată, a venit cutremurul din Haiti. Bine, bine, o să zici, dar ce ne privesc astea pe noi? Astea nu, dar invazia de lăcuste portocalii care a fost adusă de Băsescu nu se pune?

Hai cu presa: Adevărul duce o necurmată luptă, de vreo cinci numere, cu directorii de la deconcentrate care au fost puși de PSD/PNL și care stau de luni de zile în concediu medical, să nu-i schimbe PDL. Vezi bine, vorba editorialistului Cristoiu, asta seacă bugetul. Astăzi, Adevărul o demască pe una de la Casa de Asigurări Neamț, care stă în concediu de un an și trei luni. Dați-i o carte la juma de preț, poate pune botul, la fel ca amatorii de Rahan. Un interviu cu Marian Sârbu face cuvenitele precizări: reducerea pensiilor nu era inevitabilă, UNPR nu a fost consultat.  Atacul o fi un semn, că nu-l mai pune ministru, sau o amenințare, să-l pună? Oricum, după ce a respins moțiunea, mare nevoie de Sârbu nu mai e. Poate să nu facă nimic, la fel de bine, și Șeitan.

Credezi că agricultura nu e profitabilă? Te înșeli. Puterea a găsit și țărani fericiți, care scot 300.000 de lei pe an crescând găini în curte. Exemplu oferit este al unui fermier, pe care îl cheamă  Adrian Năstase... din Cornu...Ah, e chiar acel Năstase,  care și-a trecut în declarația de avere profitul fermei din Prahova. Din activitatea didactică a scos peste 12.000 de lei pe lună, ca orice profesor, normal, și totuși a ieșit pe pierdere cu 100.000 dolari. Se pare că ferma de melci este de vină: atât îl costă avocații care fac ca procesele să i se târâie cu viteză de gasteropodă bine hrănită. Altă dezvăluire se referă la o firmă cu care ai pleca în vacanță, dacă ai avea bani și ai mai găsi locuri libere. Nu prea cred că o să prinzi bilet, agenția Perfect Tour a dat lovitura în afacerile cu statul: ”Firma omului de afaceri gălăţean Maricel Păcuraru a fost salvată de la faliment de contracte oferite de către Senatul României şi Camera Deputaţilor. Perfect Tour SRL se afla în procedură de insolvenţă la data la care Camera a acordat un contract în valoare de 1,8 milioane de lei fără TVA, printre cei cinci câştigători aflându-se şi societatea în cauză. Perfect Tour a mai încasat, în perioada procesului, contracte grase din partea Camerei Deputaţilor, Ministerului de Interne, Ministerului de Externe, Autorităţii Rutiere Române, Ministerului Educaţiei sau din partea Nuclear Electrica”, scrie Puterea.

Libertatea a găsit ceva incredibil: un limpoponar a fost ucis pentru fotbal. Un sud-african din orașul Limpopo a fost bătut până a murit, de membrii familiei sale, se arată în articol. David Makoeya (cred că se citește Mak o ia) a furat-o de la soție și cei doi copii. Omul, în vârstă de 61 de ani, s-a luptat pentru telecomanda televizorului, deoarece dorea să urmărească partida dintre Germania şi Australia,  în timp ce membrii familiei sale ar fi vrut să vadă un program religios. Ce păcat că nu ne-am calificat. Vlădescu avea șansa să scape de câțiva ahtiați de fotbal, ajunși la vârsta pensionării, dacă pica vreo partidă în timpul programului religios oficiat de reverendul  nostru de culoare, adică de  Dan Negru. Emil Boc a fost invitat, via Libertatea, la o partidă de sex cu pensionara porno, probabil drept pedeapsă pentru măsurile de austeriatate. Asta e, să se mai sacrifice și conducătorii, vorba celuilalt Emil, Constantinescu.

[caption id="attachment_2375" align="alignleft" width="125" caption="sursa: zidouta"][/caption]

Evenimentul Zilei are o campanie, în diferite orașe, unde tămâiază edilii, probabil nu degeaba, dar ca să nu pară doar reclamă mascată mai caută și vedete care să-și amintească oarece din urbea natală. La Pitești au găsit-o pe Teo, care le-a spus că orașul primarului Pendiuc este și orașul primului ei sărut. Nu se spune cine e bărbatul vieții ei (omul cu sărutul de la 15 ani) așa că putem să ne închipuim orice ne trece prin cap. Singura imagine pe care nu reușesc să o vizualizez e a lui Mircea Badea, ținând-o de talie. Vlădescu, care e prezent în toate ziarele, ca martie-n post, asigură EvZ că impozitul minim nu se suspendă. Huuuuuo! Hoțiii! Să vină o nouă moțiune!

Click a aflat că dr. Ciomu e obligat să plătească 280.000 euro pentru penisul tăiat. Vezi că se poate! Ca mâine va plăti și Boc pentru că a tăiat pensiile și salariile. O oarecare Sânziana Buruiană, care și-a mărit buzele în direct, spune în Click că are și creier. ”Am luat zece la master”. O fi fost oral?

România liberă are un articol în care ne arată un pensionar cu 32.000 de lei pe lună, cu alte cuvinte, și anume cele ale lui Boc, ne prezintă un nesimțit. După ce ne indignăm bine cu prilejul destăinuirilor din viața pilotului respectiv, care își permite să arunce cu bani în stânga și-n dreapta, citim două pagini mai încolo despre modul în care pensionarii pot ataca decizia guvernului. Deci și pilotul are gloanțe să lupte cu guvernul sprijinit anterior. Această luptă, pro și contra, dacă s-ar duce în interiorul unui om, s-ar numi schizofrenie. Asta presupunând că politica editorială a oficioaselor implică și gândirea.

Apropo, Gândul scrie care cât va dona în Fondul Solidaritatea. La miniștri mă refer, fiindcă la ei se referă și Gândul. Nu te sfătuiesc să pierzi vremea cu articolul. E vorba de restituirea salariului, nu de șpagă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel