Ziare, la zi: Libertatea l-ar vedea pe Badea la B1

Vrei să afli de ce nu merge Băsescu împreună cu Boc la inundații? Citește ce scriu ziarele:

Click dezvăluie că Mama Natură a petrecut un weekend fierbinte cu soțul, la Mamaia. M-am uitat pe articol mai degrabă ca să-l cunosc pe soțul vedetei de la A1. Credeam că Mama Natură nu poate fi căsătorită decât cu unul de anvergură, cum ar fi Sillicon Valley. Când colo, îl cheamă Laurențiu. Deși nu intră în apă, poartă tot timpul colacul pe sub piele și este bronzat ca tractoriștii, doar pe brațul care îi atârnă pe geamul BMW-ului. Locația unde s-au petrecut fierbințelile (între noi fie spus, Click dă țeapă cu titlul, în text vorbindu-se doar de priviri languroase, aruncate între cei doi ca mingea de plajă), locația, ziceam, mi-a mai rezolvat o nedumerire: cum o s-o poreclească presa pe Roxana Ionescu peste vreo 30 de ani? Mamaia Natură.

Gândul insistă pe ideea că președintele și premierul ar fi certați. Astfel, gândacii au făcut o hartă cu traseele celor doi prin Moldova bântuită de inundații și au constatat că nu s-au întâlnit niciodată. Da, și? Care ar fi fost șpilul să meargă împreună în același sat? Dacă Băsescu venea împreună cu Boc s-ar fi spus că o nenorocire nu vine niciodată singură. Lelia Munteanu are însă dreptate când îi ceartă pe Antonescu și Ponta că nu fac nimic. Iar propunerea UNPR, de a taxa cu 0,5-1 la sută averile care depășesc 500.000 de euro, i se pare o taxă pe prostia afișată. Drept e că electorii care cred în astfel de taxe sunt, conform sociologului Alexandru Lăpușneanu, destul de mulți.

Evenimentul Zilei demontează teza salvatorului de la Tuzla.”Versiunea oficială, a eroului Marin, e contrazisă atât de militari, cât şi de specialişti. Surse din cadrul Aerodromului Tuzla susţin că pilotul Daniel Bâlsanu ar fi sărit primul din avionul AN-2. De menţionat că Bâlsanu, martor-cheie al accidentului, a suferit cele mai puţine răni şi se află în afara oricărui pericol. După el ar fi sărit maistrul militar Marius Nazare, care s-ar fi aflat tot în cabina pilotului. Ultimul ar fi apucat să părăsească avionul locotenentul Liviu Antim, care însă a decedat. Surse din rândurile anchetatorilor susţin că şi femeia-pilot, Lavinia Guiţă, ar fi părăsit carlinga. Cadavrul ei carbonizat a fost descoperit lângă avion şi nu înăuntru”. Comandantul Componentei Operaţionale Aeriene a MApN, Victor Strâmbeanu, ar fi jurat strâmb, el fiind cel care a lansat legenda lui Marin. Ce ascund autoritățile militare? Va ajunge Strâmbeanu să doarmă pe țambal, la bulău, cum spun soldații, dacă îl prinde cu minciuna? Alt subiect al EvZ e ” Cum îți poți micșora ratele la leasing”, încadrat, paradoxal, sub rubrica ”Viața la minus 25%”.  Doar un singur cititor poate crede că bugetarii afectați de -25 la sută au mașini în leasing. Dar este cititorul care plătește: Bobby Păunescu.

România Liberă folosește și ea un titlu țeapă:” Iuliu Maniu a fost înmormântat în Giulești?”. Rică Răducanu a plonjat spre taraba cu ziare, a smuls Rl și a citit:” Multă vreme, istoricii au fost convinşi că rămăşiţele pământeşti ale fostului preşedinte ţărănist se află în Cimitirul Săracilor din Sighetu Marmaţiei. O mărturie inedită lansează o nouă ipoteză: Iuliu Maniu ar fi fost îngropat pe malul râului Mara, pe teritoriul comunei maramureşene Giuleşti”.  Sub impresia acestei manevre, citesc și știrea despre executarea silită a lui Vadim, într-un proces de calomnie pierdut cu Cozmin Gușă. Cu precauție, evident, să nu fie daune de 1 leu/euro. Când colo, sunt pe bune: liderul PRM, împreună cu unul, Hogea, trebuie să achite 50.000 lei. Iată, apropo de gușă, oameni care mai și dau, nu doar iau, atunci când fac câte o greșeală.

Libertatea menționează blogul lui Mircea Badea, care se plânge că la reluare intră înregistrări cu ceea ce face el în pauză, iar imbecilii care fac astfel de greșeli nu sunt dați afară. Libi crede că Badea s-a supărat pe trustul lui Voiculescu. Da, așa e, pentru abonații  tabloidului trebuie să mărturisesc că Badea își pregătește terenul pentru B1. Pentru ceilalți români e clar că Badea își cultivă audiența pe blog, ca mușchii, la sală. Amenințările astea cu plecarea/supărarea sunt periodice: cum trece sectoristul să-și ia Cola gratis de la buticari, așa se duce și Badea la nemulțumiri (aerul condiționat, laptop, trust, Voiculescu, Răduleasca etc) de fiecare dată când îi e sete de rating.

”Chiar dacă muzica Innei, care a înnebunit toată Europa, încă nu a ajuns în Statele Unite, interpreta română şi-a făcut intrarea în showbizul de peste Ocean cu câteva fotografii extrem de sexy”, explică Libertatea titlul ”Americanii, înnebuniți de fundul Innei”. Vorba ceea: fund ai, voce nu-ți mai trebuie! Unde mai pui că o melodie cântată astfel de artistă ar prinde și la surdomuți. Muzica sferelor, ce mai. Până ajunge să ia două octave greșit, din cauza celulitei care afectează corzile vocale de care vorbeau muzicologii de la Libertatea.

Puterea a descoperit că ”Ponta vrea să fie țarul PSD. Liderul pesediştilor a anunţat, fără ştirea conducerii partidului, convocarea unui Congres extraordinar în toamnă, în care va fi stabilită linia PSD, dar şi impunerea unei discipline de fier. Surse din partid ne-au declarat că decizia pentru convocarea Congresului extraordinar pe 16 octombrie a fost luată în cerc restrâns între Adrian Năstase, Liviu Dragnea şi Victor Ponta”. Încearcă și Ponta să aplice modelul Băsescu în PSD. Dacă ține, bine, dacă nu, va spune că a fost o poantă.

Știi ce-și face Videanu cu mâna lui? Nu te grăbi să spui vilă de neam prost, că i-au construit-o alții. Poate chiar tu ai contribuit, dacă locuiești în Capitală și îți plac bordurile. Ei bine, Videanu a ajuns să se demaște singur! Jurnalul Național a observat o postare pe site-ul Ministerului Economiei, care aduce în discuție o implicare a sa într-o afacere cu dedicație de 50 de milioane de euro.  Principalul cotidian de afaceri francez, Les Echos, a relatat povestea, iar acuzațiile ar fi scăpat neobservate de români, dacă nu era dreptul la replică transmis de Videanu presei din Paris. Asta e, nu întotdeauna când primești dreptul e de bine. Oricum, să notăm că presa franceză, la fel ca țăranii din Săucești, se ia de Videanu și face, astfel, politică. Bine că ei n-au Sena la gură, cum ar fi, de cealaltă parte, Siretul. Și încă o întrebare: pe cei de la Les Echos i-a trecut SRI-ul printre amenințările la adresa siguranței naționale. Și dacă da, sunt curios ce le va face?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel