Ziare, la zi: Jurnalul aruncă secuii în calea tsunami-ului solar

S-a aflat dacă bărbații se tem mai tare de chelire sau de albirea părului. Vrei să știi ce îl sperie cel mai tare pe Traian Băsescu? Citește în continuare:

Puterea scrie că FMI va înființa un birou la Atena. Știi, tu, acolo unde sindicaliștii, în loc să danseze Pinguinul, aruncă mașini în aer. Aș vrea să fiu vânzător de termopane, ca Boureanu, dar nu la Râmnicu Vâlcea, ci în Atena. Mi-aș deschide un punct de lucru lângă biroul FMI. Am văzut că tipii au bani, iar grecii au pietre.

Pe Cristian Preda, îl știi, nu? Ăla care ți se pare inteligent, dar e de la ochelari. Ei bine, tipu’, dacă se făcea lacheu pe vremea lui Ion Iliescu, jurai că-i cucuveaua de la Cotroceni (era pe atunci un cântec: La Palatul Cotroceni, cântă cucuveaua, Iliescu și ai lui și-au găsit beleaua). Uite că n-au găsit-o, doar Băsescu a putut s-o descopere, dar nici el nu a păstrat-o multă vreme. A trimis-o la Bruxelles. Dar, de unde pornisem? A, da: Preda și-a închis blogul și a luat vacanță. Cumplit! Cred că va crește numărul sarcinilor extrauterine, nivelul gazelor de seră și sinuciderea balenelor cu Furadan. Cum va trăi omenirea, două săptămâni, fără blogul lui Preda? Știința n-a găsit un răspuns la întrebarea asta. OTV (Om Trăi și om Vedea). Puternicii de la Puterea, că de la ei am plecat, scriu că locul de criticoi al lui Boc va fi luat, în perioada absenței lui Preda, de Sever Voineascu. Formidabil. Așa, deci? Ei bine, mă doare undeva de amândoi.

Adevărul a aflat că se vinde casa lui Michael Jackson, care are 1650 metri patrați. Pare mare, dar nu e. A lui Videanu, de 1350 metri patrați, e chiar mică. Ambele au însă ceva din Thriller. A lui Michael...pe Michael, a lui Videanu, terenul cimitirului pe care e construită.

Adevărul se întreabă ”De ce Ungaria poate să supraviețuiască fără banii de la FMI, iar România nu?”. O fi guvernată de Rahan, nu de Boc. Rahan știe cum se luptă pentru supraviețuire, chiar și fără FMI, Boc nu. În fine, nu asta e importamt, ci ceea ce scria în articol. Ungurii au decis să impoziteze dur băncile. ” Şeful guvernului de la Budapesta a adăugat că problema salariului guvernatorului Băncii Centrale a Ungariei este o chestiune de suveranitate şi Uniunea Europeană (UE) sau FMI nu au niciun cuvânt de spus în această chestiune”. Băsescule, cască urechea bună, nu aia în care ți-ai băgat bețișorul: vreau să te văd cum mârâi la Comisia Europeană că România nu-i lac femeist.

Apropo de bețișor, Liviu Avram îl ia la mișto, în Adevărul, pe șeful statului, scriind editorialul ”Băsescu e pe moarte, nu?”. Într-un fel, da. Metaforic, adică. Dacă ne gândim la moarte ca la Domnul cu Coasa, cum a fost poreclit Boc.

Editorialistul Patriciu spune, tot în Adevărul, că a reparat o școală, în Moldova, pe banii lui și fiindcă nu putea să-și dea singur șpagă, i-a ieșit de trei ori mai ieftină reparația ca la stat. De când am citit asta, tot socotesc câte școli a reparat Tăriceanu, când era premier.

Evenimentul Zilei ne anunță că Băsescu a petrecut o seară la un restaurant din Neptun, iar la plecare a făcut fotografii cu turiștii aflați pe terasă. Nici dacă ar avea fiecare sepepist o casă ca palatul lui Videanu, din Cioflinceni, tot n-ar reuși să pună pe pereți toate pozele pe care le vor face anul ăsta, cu președintele, ba la Neptun, ba prin Bucovina, sau pe unde îi mai poartă meseria de turist.

Cătălin Hera (EvZ) consideră decentă prestația moderatoarei Rodica Culcer, în discuția cu Băsescu, pe TVR 1. Acum, dacă ai lucra pe vidanjă, un stagiu pe gunoieră ți s-ar părea și ție decent.

Click dă un titlu tare pentru ceva moale, cum ar fi KK Maka. Uite titlul:”Toni Grecu a fost luat la bani mărunți de SRI pentru Imnul crizei”. Te așteptai la ceva poliție politică, la cenzură sau închisori CIA. Din text afli că, în timpul filmărilor din fața Guvernului, au venit băieții și le-au verificat buletinele, dar nu le-au zis nici du-te mai încolo. Dovadă fiind chiar clipul video. Știi cum e știrea? Exact ca imnul: slabă.

Gândul scrie ce înseamnă disponibilizările pentru Primăria Capitalei:”Personalul de la Zoo va fi aproape înjumătățit”. Probabil, din lipsă de îngrijitori, animalele vor fi hrănite la fast food sau la-mpinge tava.

Mădălina Chițu revine în Gândul la forma care a consacrat-o:”Cea mai mare teamă a bărbaților nu e chelia, ci apariția firelor albe”. Mi se pare normal: mai mult decât tot părul din cap nu are ce să-ți cadă (poate părul din ureche, dacă te scobești cu bețișorul). Dar albirea te amenință și după chelire: peruca sau implantul se pot decolora de la soare. Unde mai pui că nu toți bărbații sunt la fel. Cel mai tare, Băsescu se teme de sondaje.

România Liberă publică traducerea unui interviu cu bucătarul de la Kremlin. Chiar așa se și numește: ”Din secretele bucătăriei de la Kremlin”. M-ar fi interesat mai mult secretele din cămară. De pildă, dacă se mai află acolo pachetul acela, depus în 1918, la păstare.

Gheorghe Boldur Lățescu scrie un editorial în Rl, comparând situația de acum cu aceea din anul 1859. Domniile fanariote îi secătuiseră pe români, totul se prăbușea, când un grup de boieri patrioți l-au ales pe Cuza în ambele Principate, uimind Marile Puteri și declanșând o resurecție a forțelor sociale și economice din țară. L-ar alege românii pe Ghimpu, președintele Moldovei, astăzi, se întreabă Boldur? Între noi fie spus, în locul lui Băsescu l-ar alege și pe președintele Rusiei, circa 80 la sută din eșentionul reprezentativ. Faza cu Ghimpu e mai complicată: întâi că nu l-au ales încă nici moldovenii, fiind interimar la ei acolo. Al doilea, îl vezi pe Băsescu dându-se la o parte? Încă nu s-a prescris cazul Mihăileanu, doar n-o fi întro ureche să-și piardă imunitatea. Deși, nu poți să știi cât de adânc i-a intrat bețișorul? Să mai sperăm, domnule Lățescu.

Dana Săvuică recunoaște pentru Libertatea că îi satisface toate fanteziile soțului:”Sexul e sursa noastră de viață”. Atenție la titluri! S-ar putea înțelege că lucrează într-o industrie aflată încă în afara legii. Sursa noastră de viață e scrisul, a siderurgistului, furtul de tablă șamd. Libi mai scrie că rapperul Fizz va lansa o piesă beton. Deci o piesă de Fizz, feat. Anton.

Jurnalul Național se arată îngrijorat că ”Eurodeputatul maghiar Szegedi Csanad îndeamnă secuii să iasă în stradă”. Cred că e o capcană a PRM. Chemarea la ieșirea în stradă nu precizează dacă mesajul e valabil și între orele 12-17, când ultravioletele tsunami-ului solar fac ravagii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel