Ziare, la zi: În Libertatea se caută bursierii lui Patriciu

Show-ul serii se va numi furaDan Diaconescu Direct, la cât a tocat OTV-ul drama Mădălinei Manole.

Ce zice presa de candidatura asta? Să citim:

Evenimentul Zilei e necruțător cu dealerii de mașini:”Un bucureştean care şi-a cumpărat un Citroën C1 reclamă numeroase nereguli: maşina este fabricată cu un an înainte decât cel cerut şi nu are toate dotările variantei comandate”. Culmea, articolul, deși este despre Citroen, cu toate că e publicat în EvZ, nu-l scoate vinovat pe Tăriceanu. Un punct în plus pentru imparțialitatea editorilor, care îl ciupesc puțin și pe adevăratul patron, la derută. ”Ultima găselniță a lui Videanu:portal cu prețuri”, se dă critic în titlu, dar e neutru, așa cum l-ar fi scris un ziarist deontolog și imparțial. Adriean Videanu, de pildă, dacă în loc de scrisul pe cruci din marmură s-ar fi apucat să scrie reportaje. În cel de-al treilea episod despre soacra lui Geoană au ajuns la o rudă care a murit fiindcă a schimbat locul în avion. Cum are poze alb negru, n-am citit ce și cum. O să încep să mă uit pe această Saga Amurg după ce apar personaje care, măcar la bătrânețe, au avut parte de poze color. EvZ îl mai demască pe șeful Finanțelor publice din Dâmbovița, care a tolerat o serie de ilegalități. ”Una dintre cele mai păguboase fraude pentru bugetul de stat este cea cu alcool. O dovedeşte activitatea pe care au desfăşurat-o în Dâmboviţa, din anul 2007 şi până în prezent, societăţile SC Robovit SRL, SC Agrital SRL, SC Mobilux SRL, SC Vinexport Colina Pietroasele SRL sau SC Spirits Total Company SRL”. Are rost să-ți mai spun că pe autorul demascării acestor afaceri cu alcool îl cheamă Petrișor Cană? Iar directorul atacat, Bobby, fii liniștit, vine din guvernarea PSD, nu l-a pus Vlădescu.

În Libertatea, într-o reclamă, scrie că Fundația Dinu Patriciu și-a desemnat  cei 5700 de bursieri pentru anul 2010-2011. Sponsorul reclamei îndeamnă cititorii de Libertatea: ”Află dacă ești unul dintre ei!”. Sunt convins că toți cei avizi de informație științifică și noutăți socio-politice, cum ar fi sânii Adellinei și chiloții Innei, au luat burse de la Fundația Hugh Hefner, nu de la Dinu Patriciu. Da’, mai știi? Tocilarii nu au și ei dreptul la iubire? Poze să fie, că imaginație au toți bursierii, cât cuprinde.

Gelul vaginal care  scade infectarea cu HIV cu 50 la sută a fost testat cu succes, anunță Libertatea. Cum s-or fi simțind cei care fac parte din jumătatea ghinionistă a experimentului, nu ni se spune. Dar ce contează? Au putut folosi cuvântul ”vaginal”, fără referire la Laura Andreșan, se cheamă că au făcut încă un demers de popularizare. Popularizare a științei, tu ce credeai?

Gândul se tabloidizează, profitând de faptul că Popescu e plecat în concediu, sau poate este în comisia de admitere la Teatru și Film, unde predă cursuri de Telespectatorie și nu are timp să se uite pe ziar. Astfel, gândacii strecoară alături de articolul despre Băsescu și CE,  interviul soțului Mădălinei, dat pe ProTv. Aha, deci a intervenit mogulul, e o chestiune de trust. Bine că n-a vândut ziarul lui Patriciu, care, în loc să-l oblige la scormonirea prin viața intimă a oamenilor,  l-ar fi pus, de pildă, să-l înjure pe Băsescu. Ce spui, că asta face Popescu, zi de zi? Bun, dar e pro bono, banii îi ia pentru comentarii despre tenis, în ProSport.

Gândul nu are o singură Mădălina în paginile sale. Pe lângă povestea tristă, din pagina întâi, are și o Mădălină plină de vitalitate, la pagina de lifestyle. Da, de doamna/domnișoara Chițu vorbim. Ieri, ne spunea că pe caniculă e bine să mâncăm legume și fructe. Astăzi ne sfătuiește să ni le storcim pe față:” Măștile cu fructe sau legume, bogate în minerale şi vitamine, revigorează tenul, în zilele toride de vară, susţin cosmeticienii”. Ok. Dar, dacă fructele sunt scumpe, putem să-i revigorăm fața lui Boc cu niște roșii, când mai trece pe la noi, prin Galați?

Puterea scrie că azi, când vei citi aceste rânduri, Ceaușescu va ieși din groapă, dacă e înhumat la Ghencea Militar. Dacă nu, procurorii vor deshuma pe altcineva. Poate chiar pe Elvis. Oricum, la câți regretă comunismul, dacă nu-l găsesc acolo s-ar putea să se bucure multă lume, care încă mai speră că n-a fost decât un trucaj marca Sergiu Nicolaescu. Tot Puterea scrie că Vanghelie doar a întinat nobilele idealuri ale social-democrației de mahala, cu Duster-ul pe care pretinde că îl folosește. În realitate, are același Merțan cu girofaruri interzise de lege, ca toți bazații din PSD. Până și Teo mai așteaptă, nu s-a hotărât în ce formațiune se va împlini (scuze, n-am găsit altă rimă) politic. Cică ar fi cerut-o mai multe partide. Alo, doamna Tanța, dați mai puțin, să ajungă la toată lumea, cum se striga pe vremuri la cozi. Punem pariu pe o șuncă anti-hipoglicemie că Teo se va duce la Partidul Televiziunii Poporului? Îi dă Domnul Dan și spațiu, în prime time, și funcție de ministru. La OPC, cred că s-ar descurca de minune. Iar la mișcarea cu tarabele răsturnate o meditează Piedone, de la ea din sector. Încă două faze puternice. ”Badea despre Adelina: România are prea multe curve”. Și prea puțini chirurgi plasticieni, aș zice eu, care-mi cunosc lungul nasului. Dar, nu mă compar cu Adelina. A doua e legată de un pensionar din Arad care ”Și-a înfipt un cuțit în testicole”. Știi de ce ? Pentru că, la pensia lui, nu și-a permis o teslă ca lumea. Fiindcă omul e din Arad, risc și întreb: n-o fi moșul cu icoana, care l-a pus pe Băsescu să candideze? Așa s-ar explica și gestul...

 

România Liberă e din ce în ce mai bună. Pe bune. Azi explică de ce am ajuns  țară bananieră. Pe bune.” Exportăm de cinci ori mai multe banane decât castraveţi. Deşi nu e o ţară tropicală, exporturile României de banane, citrice, mango, ananans, avocado şi nuci de cocos pe primul trimestru din 2010 au depăşit cu trei tone pe cele de tomate, morcovi, castraveţi, mere, pere şi gutui”. Autorul e același Daniel Befu, care ieri analiza casele politicienilor. Explicația o dă Adrian Rădulescu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii: "E un lucru normal. De ce vi se pare curios? Aducem portocale, banane şi le exportăm în Uniunea Europeană". Ce mai remarcă Befu: ”Trist e că pentru fiecare morcov exportat importăm alţii 81”.  O fi vreun morcov special ăla pe care îl exportăm și îl solicită colecționarii? Cred că e morcovul lui Băsescu, ăla imens, după ce a văzut sondajele.

Click are o nouă veste tristă: ”Vineri, puţin după ora prânzului, Ciprian Mihai Rogojan, sau Cici, de la Sistem, a mers la Judecătoria Sectorului 4 şi a depus actele de divorţ, părăsind-o pe coregrafa de la Dansez pentru tine, după numai doi ani de căsnicie”. Coregrafa n-a disperat, a plecat la mare și a băut șampanie cu Botezatu. Ieri, Botezatu o înebunea pe Bianca, tot în weekend, azi o consolează pe Georgiana, alias Căprioara. Eu pe ăsta l-aș pune președinte, nu pe Domnul Dan. Păi, câștigă la sigur, din primul tur. Are voturile femeilor, care văd că se prăbușesc secerate, ca muștele date cu Raid, în jurul său. Deci, vreo 50 la sută din electorat. Plus 5 la sută dintre bărbați (credeți-l pe Băsescu, el a calculat, în 2004, că atâția ar fi), total 55 de procente.

Jurnalul Național și-a adus aminte de Ridzi, ministra demascată de Tolontan: ” Fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob-Ridzi are copil mic şi nu poate fi trimisă în judecată din acest motiv. În schimb, printr-o decizie a preşedintelui PDL, Emil Boc, ea a fost aleasă în Comitetul de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA) la PDL Hunedoara, că aşa spune statutul partidului. Şi cum să încalce Emil Boc spiritul şi litera statutului, tocmai el, profesor de drept constituţional?!”.  Eu zic să încerce, cum a încercat cu pensiile, poate nu se prind judecătorii de la CC. Altceva... ce să găsesc amuzant în Jurnalul Național? E atât de serios Jurnalul că-ți moare umorul la intrare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel