Ziare, la zi: În Gândul, CTP sugerează că ar fi homosexual

Ceaușescu, să ne ierți, că-n decembrie am fost beți! Dacă nu era băutura, poate ieșea Geoană. Pe de altă parte, iartă-ne și pentru deranj. Când poporul nu mai are oase-n ciorbă, îi arătăm oase la televizor.

Apropo de tovarășu, ce mai scandează, astăzi, presa? Cam așa:

În Adevărul scrie un editorial însuși Halpert. The Halpert, care se întreabă ”Cum îl oprim pe Dan Diaconescu?" În eseul său, el dă oarecum vina pe Realitatea, care îl cheamă pe Domnul Dan la talk show-uri. Reproșul e publicat, culmea, lângă alt editorialist al Adevărului, Stelian Tănase, de la emisiunea căruia a început totul... Totuși, să revenim la cestiune! ”Cum? Simplu, oameni buni! Trimiteţi-vă copiii la şcoală. Îndemnaţi-i să citească. O carte, două, trei. Am pierdut deja 20 de ani! Am înlocuit cunoaşterea cu Zeul Ban. Spiritul, cu fiţele. Cultura, cu manelismul. Munca, cu superficialitatea. Modestia, cu fudulia”.  Asta o spune/scrie și semnează Halpert. Înțeleg că acum trăiește din vânzarea de carte, dar când lansa Libertatea, cu funduri, țâțe și Columbeanu, plus Adi Minune, nu era înlocuită cultura cu manelismul și fițele, ca să-l cunoască dl Halpert pe Zeul Ban? Probabil, ipocrizia se vinde bine, împreună cu Rahan.

Altfel, Adevărul are și părți interesante. De pildă, o anchetă despre pupincurismul de pe vremea ailaltă:”Pentru liderul comunist, cultul personalităţii a fost un model de ineficienţă. Popularitatea sa, imensă la sfârşitul anilor ’60, s-a spulberat cu totul în 20 de ani. În schimb, cultul personalităţii s-a dovedit extrem de profitabil pentru cei care l‑au întreţinut”. Să fie o încurajare pentru Rodica Culcer, de la TVR? Oricum, e interesant. Poate ancheta despre cultul personalității ajunge și la zi, în sensul că se prăbușește și popularitatea lui Băsescu, sub greutatea pupăturilor lui Traian Răzvan Ungureanu.

Altă veste proastă pe care ne-o împărtășește Adevărul este că ”Senzuala Gina Pistol nu mai vrea să pozeze goală”. Aici ar trebui să intervină senzualul analist Ovidiu Nahoi și să stabilească, împreună cu Marius Pieleanu, dacă există o corelație statistic semnificativă între zbârciturile de pe fesele vedetelor și subita lor aplecare spre etică sau lucruri sfinte. Mai pe românește, Gina a îmbătrânit, de nu mai vrea în pictoriale?

Ți-am spus că Adevărul are cu ce se lăuda? Uite, a făcut un interviu cu Videanu, care își împărtășește opțiunile privind câștigătorul a mai multe miliarde de euro. ”Videanu pictează în culorile Franței a doua centrală nucleară din România”. Cum s-ar zice, reactor pictat! În text nu se spune nimic despre vreo licitație, ci doar că Videanu va cere unei firme franțuzești, Areva, să stabilească amplasamentul centralei. Acum vreo două-trei luni, același ministru vorbea de o firmă sud coreeană. O fi vrut să crească prețul, nu s-or fi înțeles la comisioane, cine știe ce a intervenit cu adevărat între ei? Cert este că băieții nu sunt doar deștepți, sunt și atomici.

Click a descoperit că ”Mihaela Rădulescu îi spală de noroi hainele lui Oțil”. Poza ne arată într-adevăr ceva maro, dar sigur o fi noroi? Bine că le spală, nu-l lasă așa, să dea Bună dimineața la lume, împreună cu Dani.

România Liberă a redus strocul. Astăzi, singurul articol care mi-a atras atenția era despre mâncare:”10 alimente periculoase din frigider”. M-a fascinat titlul, credeam că se referă la salmonella sau la alte viețuitoare pe care nu le poți scoate vara din farfurie nici cu Domestos, care omoară toți microbii. Când colo, veșnica amenințare cu maioneza, untul și margarina, alcoolul, carnea procesată, în fine, toate alimentele care sunt bune dar îngrașă. Până și alcoolul era blamat, fiindcă dacă îl ții în frigider, bei prea mult (nu ca ăia care îl țin în cămară, dar au frigider cu automat de făcut gheață. Se știe că apa înghețată nu are calorii!). Articolul e scris de una, Elena Marinescu, care nu e nici pe departe la fel de informată ca Mădălina Chițu, de la Gândul, cea care știe totul despre sex și calorii. Oricum, articolul e bine orientat politic: pe criza asta, orice ții în frigider înseamnă moarte pentru buzunar. Asta a făcut austeritatea lui Boc: să fie bine pentru toată lumea! Tu slăbești, bugetarule, țara se întremează!

Puterea discută problemele puterii: Grupul de la Bruxelles face disidență în PDL cum făcea Grupul de la Cluj în PSD. Un lingău notoriu, recte (nu-i așa că sună frumos, pentru pupincuriști?) TRU, o scandalagioacă tip Băsescu, cum ar fi Macovei și un profesor acru, adică Preda, iată pe cine compară Puterea cu marele strateg Dâncu, cu ministrul de interne Rus și cu ...na, că pe al treilea l-am uitat. Orișicât, deputații de pe lista PE trebuie să facă scandal, că altfel se ling pe bot de mandate. Chipurile, Blaga și Boc doar au întinat nobilele idealuri ale democrat-liberalismului, ei sunt adevărații... bla, bla, bla. Ce să-i faci?, e nasol să aterizezi, de la salariul de 15.000 euro pe lună la salariul de profesor recent tăiat de alt democrat liberal. Sigur, tu o să-mi spui acum că faza cu austeritatea n-a decis-o Băsescu, ci Boc. Iar eu, în cazul ăsta, o să te las cu Pora, singur pe canapea.

Să nu se supere Adi Halpert, Popescu, marele CT Popescu, e alături de el în ceea ce privește ipocrizia. Ba îl și întrece! Cel mai bun ziarist român, cum ar spune Mihai Tatulici, se dă virgin într-un editorial, refuzând comentariile pe teme cum ar fi DD, Mădălina, deshumarea. Cică nu sunt subiecte. Bun, atunci de scrie la Gândul, care cu asta ține prima pagină și pe print și în online? E profesor, are ceva cheag, nu moare fără banii lui Sârbu. De ce nu scrie la revista Teatrul, sau pe propriul blog, care nu are cum să-l dezamăgească, dacă nu dă voie nimănui să posteze comentarii? Personal, mie nu-mi pare rău că am citit articolul ăsta critic. M-am lămurit de ce nu mă place Popescu: e homosexual! Uite aici confesiunea din Gândul, scrisă manu propria : ”După câteva săptămâni petrecute în America cu ani în urmă, mi-am schimbat biletul de avion ca să plec mai repede. Unul dintre motive era că laptele avea gust de banane, bananele - de peşte, peştele - de pâine, pâinea avea gustul aerului din camera de hotel şi toate gust de prezervativ cu arome”. Nu cred că Popescu e nebun, să molfăie prezervative cu arome în loc de ciungă. Logic, vorba domniei sale, e că le-a folosit. Cu gura, altfel, cum să le simți gustul ?

Prostie mai mare ca în Libertatea de azi n-am citi nici pe vremea lui Halpert. ”Mădălina venea la tratament însoțită de o prietenă, nu de partener”, spune ginecologul Florin Conțeanu, care ar trebui exclus din Colegiul Medicilor pentru că a încălcat secretul profesional. Păi tu, domnule ginecolog, te-ai duce la urolog, când ai o problemă genitală, împreună cu soția?  Mare e foamea asta de reclamă și deci de bani! Important pentru deconțeanu ăsta era să deconteze și el în ziar o știre, două. Vezi mă, nesimțitule, de ce nu se duc oamenii la medicii din România, dacă pot pleca afară, sau de ce nu ajung românii la psihiatru? Ca să nu vină unul ca tine să le publice secretele în Libertatea!

Evenimentul Zilei are umor:”Ceaușescu, din nou stăpân pe televizoarele românilor”. Nu și pe al lui George Copos, care spune că și-a vândut televizorul, în 1990, ca să înceapă prima afacere, de unde a scos și primul milion.

Alde Bobby se mai întreabă ”De ce ne fură afacerile Bulgaria, Ungaria și Moldova”? Alo, domnișoara Ana Bâtcă, dacă aș fi tu și aș scrie acest articol, nu aș vorbi despre furat pe Magheru, în fața a două hoteluri, să nu se interpreteze. Dacă ne referim la modul în care țările din jur atrag investitorii, ceea ce e cu totul altceva decât a fura de la statul român, fie și afaceri, atunci concluziile sunt ok:”Impozite mai mici, o birocraţie redusă, forţă de muncă mai ieftină sau pur şi simplu stabilitate. Acestea sunt capitolele la care România este depunctată de investitori în favoarea vecinilor”. Cum vezi, Boc trage tare să ne aducă investitori, ieftinind forța de muncă, prin tăieri de salarii și generare de șomeri. Celelalte două capitole, birocrația și instabilitatea, sunt exclusiv vina guvernului, spui tu? Hai, acceptă și meritele președintelui jucător, te rog frumos. Astăzi, tocmai a prezidat o ședință din Palatul Victoria.

Capital scrie că 40 de internauți care accesau DC++  vor fi cercetați penal, riscând 4 ani de pârnaie, fiindcă-i urmărește Asociația Industriei Muzicale. Vezi, de aia îți tot spun: decât DC++, mai bine DCNews!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel