Ziare, la zi: Ce i se rupe lui Pambuccian

Andreea Crețulescu i-a spus lui Băsescu, de fapt consilierului Eckstein, prezent în studio, să mai treacă președintele prin comunele inundate, așa, ca în 2005-2006. Treaba e că Băsescu nu ascultă de Andreea Crețulescu, ci de Andreea Pora. Cel puțin așa mi se pare, căci tot ce spune Pora azi repetă Băsescu, mâine. Sau poate e invers și le încurc eu? Apropo, știi de ce n-a pus-o Boc pe Andreea Pora la TVR? Fiindcă a ales un om fidel partidului, n-a avut curajul să pună un independent adevărat, ca Pora...Hă, hă, hă, ca să citez din clasici. Oricum, dacă tot ai adus vorba de independenți, nu m-aș mira să se bage, până la urmă Turcescu, pe ideea sacrificiului: dacă nu a vrut nimeni, trebuia să...bla, bla, bla. Deși, în loc de indemnizație de conducere, plafonată la salariu de ministru, parcă e mai bună o emisiune producție proprie, difuzată de TVR. Din alea la care nu se uită nimeni, dar le plătesc toți care au priză.

Liderul minorităților naționale, Varujan Pambuccian, a declarat pentru Gândul, textual: ”mie mi se rupe de ce case au miniștrii”. Ce i se rupe? Ar trebui să-i crape obrazul, fiindcă acest minoritar a făcut parte din toate majoritățile, votând totdeauna cu Puterea și, deci, căpătuind cu case, prin votul său, pe toți miniștrii. Faza demențială este că, în primele zile ale lui decembrie, Palavragian anunța că merge pe o majoritate Johannis și-l susține pe Geoană. Gândul a mai aflat de ce guvernul a scos din Codul Fiscal impozitarea superproprietarilor: se consideră că articolul referitor la taxă era "atacabil" şi, de aceea, Cabinetul va face un act normativ distinct pentru a o promova. Nouă miniştri - Gabriel Oprea, Vasile Blaga, Sebastian Vlădescu, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Elena Udrea, Mihail Dumitru, Cătălin Predoiu şi Daniel Funeriu ar urma să intre sub incidenţa noii taxări. Gabriel Oprea, este proprietarul a opt imobile: 3 case de locuit, 2 case de vacanţă, 2 apartamente şi a unui spaţiu comercial. Astefel, și-a depășit maestrul (știți că a fost, o vreme, șeful unei mafii personale). Poți chiar să-i zici ”Oprea, Doi Năstase” ( cunoscut fiind că lui Năstase i se spunea Patru Case). Ce face Oprea cu opt vile? De pildă, într-un război, ar putea încartirui un regiment în casele sale. Indiferent cine câștigă, la cum știe Oprea să învârtă banul, națiunea învinsă va plăti cea mai mare parte a despăgubirilor sub formă de chirie. Gândul e plin de interviuri, ca miniștrii de case. Celălalt Năstase, Ilie, spune că el nu scuipa, ca Hănescu, ci le arăta degetul spectatorilor. De, dacă a avut ghinion, născându-se prea devreme. Pe atunci nu scria în ziare marele CTP, să-l critice și pe Năstase ca pe Hănescu și să-l facă astfel celebru.

Vrei o demascare, o dezvăluire, un articol care să lovească tare în actuala guvernare. Nu lua Evenimentul Zilei, că are treabă, atacând alte subiecte fierbinți:t imiditatea, tratată în tabere de art-terapie; cum iubește România directorul Disney Channel; Vama Veche, un brand creat de mama natură. Bine, o să zici, dar dacă actuala putere nu fură, nu minte și deci Bobby Mogulescu nu are ce anchete să scrie? Uite că îl contrazice unul,  Mircea Marian, chiar în pagina de opinii din Evenimentul Zilei. El explică de ce se bat politicienii pe TVR: fiindcă acolo se fură tot mai mult. O fi singurul loc în care se petrec astfel de fapte?  Pe cine critică Mircea, referitor la TVR? Pe Nicolicea, de la PDL și pe Ada Meseșan. Bravo, Mariane! Curaj! În patru cinci ani, dacă o ții tot așa, ajungi cu demascările și la Băsescu.

România Liberă joacă mai bine imparțialitatea: un articol despre clientela PNL, care căpușează Eximbank, împarte pagina întâi cu o anchetă despre Călărași, care nu prea plătește impozite, deci poate fi numit ”Județul off shore”. Ideea este să nu mai votăm nici PNL, nici județul Călărași!

Gazeta Sporturilor scrie despre Justiția Fotbalului. Or fi unii cu salarii nesimțite?

Libertatea ne prezintă cea mai sexy reclamă la o companie aeriană, una în care însoțitoarele de bord apar goale pușcă și pline de spume, probabil de Ariel. Arată bine, dar mă gândesc: or fi low cost? Tot în Libi scrie că Ponta ar fi dat 100 de lei baccșis valetului care i-a adus mașina la Marriot. O fi început campania și nu am aflat. E sigur fotoreporterul că bancnota era întreagă? Poate, jumătatea ailaltă i-o dă după ce iese din cabina de vot.

Adevărul prezintă povestea unei familii inundate, căreia, odată la patru ani, vine Dunărea și-i ia tot. Omul locuiește pe cheu, într-o zonă inundabilă. Mare lucru nu ne spune povestea sa, dacă exceptăm o extraordinară coincidență: și familia care locuiește între linii e călcată, din când în când, de tren.

Click ne asigură că Gheorhe Zamfir, la 69 de ani, divorțează și se însoară cu Gina, o fată tânără și focoasă, pe care, acum 3 ani o acuza că îi furase 22.000 de euro. Astfel, după ce se mută cu fata, furtul poate fi privit ca un avans. Și Mădălin Ionescu pare a avea Acces direct la starea civilă, Mădălina Șișcanu declarând în Click că nu-i place concubinajul și ar dori oficializarea relației. Bun, declarația din Click nu înseamnă nimic pentru Ionescu… la câte s-au scris în tabloide. Nu spun că lui Șișcanu i-ar plăcea concubinajul, dar s-ar putea, la o adică, mărita chiar cu Gheorghe Zmafir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel