Ziare, la zi. Ce are mare iubitul Marinei Dina?

[caption id="attachment_2375" align="alignleft" width="125" caption="sursa: zidouta"][/caption]

Bătaie mare, la remaniere, pe Ministerul Agriculturii, pe care îl vor și Videanu și Berceanu și Blaga. De unde pasiunea asta subită pentru munca pamântului? Explicația e simplă: au început să se preocupe de cereale fiindcă toți... secară. Dar, asta nu mă oprește să îți citesc ziarele. Tricolorul (ai văzut că ieri am citit din 22, deci acopăr tot spectrul, rogvaiv, dacă mă înțelegi pe undeva), deci ziarul Partidului România Mare, ziceam, are un articol mobilizator: în Parlamentul European, Vadim a spălat pe jos cu Tokes. Dacă nu trebuia înjurat și PDL-ul, fiindcă l-a susținut pe bozgor, practic cititorii de Tricolorul nici nu aflau că Tokes, după ce s-a ridicat de pe jos, s-a așezat o țâră, să-și revină, în fotoliul de vicepreședinte al PE. Vezi, alta era acum situația dacă Vadim spăla pe jos și cu Geoană, între cele două tururi de scrutin. Concret, Mircea îl punea pe Ponta să taie pensiile, iar Boc își dădea foc pe Splai, că pedeliștii sunt cinstiți și n-au bani de manechine.

Un cititor care a semnat Marcel mi-a semnalat o chestiune cumplită în Click. Au publicat povestea unei fete de 15 ani, violată și vândută pe 50 de lei, dându-i numele complet și menționând satul în care locuiește. E o crimă la fel de gravă ca violul, care ar trebui sancționată astfel: se ia adresa autoarei, Antonia Maier, dar și a redactorilor șefi, după care se trimite tuturor obsedaților care mai au de efectuat două-trei zile de pușcărie, dar se publică și în Click, pentru obsedații aflați în libertate. Am verificat știrea pe site și știi ce m-a cutremurat cel mai tare? Pe aceeași pagină se făcea reclamă la un ghid al Galeriei Uffizi, vândut de Patriciu împreună cu ziarul....

În Gândul, se publică interceptarea unei discuții între parlamentarii PDL și premier. Ce crezi că i-au spus pedeliștii lui Boc? ”Noi am dat poporului circ, dumneavoastră dați-i sânge!” Hai Bocușor, la centrul de donare, că primești două zile libere și un bon de masă mai subțire cu  25 la sută. Îndemnul draculian i-a fost făcut lui Boc de Mihail Hărdău, fost ministru al Educației, de unde gândul Gândului că ar urma înlocuirea lui Funeriu cu autorul mesajului. Și dacă n-ar fi bâiguit Boc un da chinuit, tot trebuia pus Hărdău ministru, fiindcă poporul cere soluții anticriză. Se pare că avem un Hârdău plin de soluții. Gândul mai spune și povestea celor doi pedeliști care, alături de cei care au votat, conştient, în favoarea moţiunii au încurcat borcanele şi au votat împotriva propriei voinţe. Cei doi senatori PDL sunt Petru Filip şi Badea Viorel Riceard. E nevoie de ceva prostie ca să reușești să te înjure și poporul și partidul. Când te cheamă Riceard, trebuie să te gândești, în primul rând la un blestem genetic care lucrează asupra întregii familii. Celălalt amețit ar putea să scape, cu ajutor de specialitate și multă, multă lecitină.

Puterea a descoperit că polițistul care filma la moțiune nu urmărea înregistrarea protestatarilor, ci dimpotrivă,  demascarea pedeliștilor care îl apără pe Boc, pentru a-i trece pe lista rușinii. Omul făcea parte din sindicatul Prolex, cel cu ”Boc, Boc, Boc, la ușa ta, a venit Poliția”. Astfel, Dan Șova, de la PSD, a reușit să confiște camera unui sindicalist aflat în aceeași tabără cu Opoziția. Greșeli se mai întâmlă, căci nu pot să cred că unul care scoate 100.000 euro pe an de la Adminsitrația Străzilor, cum scrie EvZ, o fi vreun prost. Dar nici nu pot să mă indignez că Șova ar fi făcut o tâlhărie luând camera, cum susține Puterea. Alături de mine este și ”țiganca împuțită”, lăsată fără mobil de către Băsescu. Tot Puterea are o dezvăluire tare cu Videanu. Firma de brokeraj a ministrului economiei, Equity Invest SA, a realizat în luna mai cele mai mari rulaje (volume de tranzacţionare) la secţiunea RASDAQ a Bursei, cumpărând şi vânzând acţiuni în valoare de aproape 10.000.000 de euro. Videanu, care zice că nu face afaceri cu statul, are de dat explicații privind tranzacțiile bursiere, întrucât ministerul pe care îl conduce are multe participații la BVB. Adică la Bursa de Valori București, nu la Videanu Berceanu Blaga, care au acțiuni doar la purtător. Nu e nicio problemă, Adrieane, cere-i un avocat lui Patriciu, care tot cu afaceri bursiere a ajuns prima oară la DNA.

 Din Libertatea aflăm că Marina Dina, fosta asistentă a lui Mihai Morar, s-a îndrăgostit până peste cap de un tânăr cu patru ani mai mic decât ea. Foarte bine, tânărul mai mic este ca piticul: are ceva mai mare. Când am văzut că iubitul Marinei este fiul omului de afaceri Nicolae Dumitru, cel care deţine complexul comercial "Niro", mi-am dat seama și ce are el mai mare. Și anume, contul. Extrasul său bancar măsoară peste 20 de centimetri lungime.O știre interesantă este și cea potrivit căreia Bill Gates vrea ca miliardarii să doneze jumătate de avere organizațiilor caritabile. Asta la ei, la noi e invers: cei care au nevoie de caritate dau între 15-25 la sută miliardarilor din guvern! Liviu Vârciu, în schimb, spune că dacă ar câștiga la 6/49 un milion de euro, Adelina s-ar îmbolnăvi de icter și râie. Sincer, deși nu-l cunosc pe Vărcoliciu ăsta decât din taboloide, ceva icter aș face și eu. România liberă zice că pensiile şi salariile de la stat vor fi tăiate din iulie. ”Tăierea de 25% nu va fi însă completă pentru salariaţi decât de la 12 august. Reducerea pensiilor cu 15% are însă şanse să se aplice integral de luna viitoare”, scrie Rl. Ceea ce mă disperă. Cum adică șanse? Băi, ăștia țin cu ursul! În Adevărul numai știri tari și dezvăluiri senzaționale: secretele mineriadei, ale Securității și declarațiile lui Vlădescu despre nimic se împletesc cu demascarea vuvuzelei, cea care a ucis atmosfera, la Mondial. Totuși, Adevărul e constructiv și vine cu soluții. Subordonații lui Peter Imre au descoperit un filtru anti-vuvuzela, de vânzare pe Internet. Securitatea, mineriada și Vlădescu vor fi rezolvate într-un număr viitor, cu carte și Rahan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel