Ziare, la zi: Câți dependenți de sex sunt în România, afli din Libertatea

Premierul Emil Bon a cerut românilor să strângă bocuri fiscale, pe care statul va da câțiva lei, drept primă anti-evaziune. Propaganda comunistă din Coreea de Nord spunea despre astfel de măsuri că sunt idei ”ciu-ce”, pe care le poate avea doar marele gânditor Kim Ir Sen, cel care a fondat dinastia roșie de la Phenian. Ei o spuneau pe un ton laudativ. La noi, rămâne cum am stabilit.

Crezi că presa apreciază ideea ciucă a Guvernului? Să vedem:

 

Libertatea este, în primul rând, îngrijorată de o nouă epidemie și nu dă două bonuri de pâine pe ideea lui Boc. Întrebarea pe care o pune Libi cititoarelor este ”Cum îți dai seama că e dependent de sex?”. Dacă mă întrebi pe mine, cred că o femeie își poate da seama și fără abonament la Libertatea. Dacă citești, afli că, practic, 99 la sută dintre bărbați au boala asta, semnele fiind: se uită la filme sau poze erotice, pe net, flirtează în baruri, nu sunt fideli și, uneori, evită discuțiile despre sex.  Iată la ce riscuri se expun acești oameni: ”Un dependent de sex care nu face mult timp amor sau nu are parte de nici o activitate erotică (filme, cărţi, discuţii, femei cu sâni mari ş.a.m.d.) începe să fie agitat şi suferă. La un moment dat, suferinţa psihică se transformă în durere fizică, ajungând să aibă dureri de cap, burtă sau să simtă o iritare (închipuită) a organului sexual”. Când este pe lume atâta suferință, cui dracu’ să-i mai ardă de niște bonuri fiscale? Poate facturistelor din Pantelimon, cu care dependentul poate, între două evaziuni, flirta.

Gândul revine cu reportajul lor exclusiv despre cel mai bine păzit seif al României: ”Cum e să cari lingouri de aur de 11 kilograme”, la Banca Națională. Acești bancheri cu cârca (dacă tac’su lui Bulă e ziarist, fiindcă vinde ziare, de ce nu?) spun, atunci când le vine un transport de aur, ”hai că ne-au mai venit niște cartofi!”. Drama e alta: că niște pensionari din Berceni, când se vor duce să ia cartofi, li se vor părea scumpi ca niște lingouri de aur.

Puterea are un interviu cu Mircea Geoană care spune că România are nevoie urgent de elaborarea unui proiect naţional, care să fie respectat de toate partidele. Geoană a propus un Comitet Naţional pentru Dezvoltare care va trimite un raport pe masa de lucru a Guvernului şi Parlamentului. Ai adormit, deja, citind fraza asta? Eu, da, de aia nici nu găsesc, la ceva atât de anost, o poantă. Ah, ba da! Ce părere are Ponta?

Turturică, în România Liberă, crede că nu e normal să fie demis președintele Băsescu, ceea ce e perfect normal pentru Rl. Dan are și logică: ”de ce să fie demis? Pentru că preşedintele are multe păcate, însă în nici un caz nu este vinovat pentru gestul de a fi tras cel mai puternic semnal de alarmă auzit în societatea românească în ultimii 20 de ani - ne apropiem de faliment!”. Io-te unde era sirena: la Cotroceni! Minunată chestia cu semnalul de alarmă, numai că, în cazul lui Băsescu, că tot a condus el CFR-ul (și l-a pus director pe Necolaiciuc) , afacerea asta e ca alarma de la tren. Mașinăria s-a oprit, iar mecanicul nu prea știe pe unde să bage cărbuni.

În pagina Politică, turturicii au un articol intitulat: ”Băsescu-Tokes, două limbi diferite”. Chiar așa: limba Rl îl șfichiue pe pastor, dar limba pentru Băsescu e numai catifea și petale de trandafir. Poftă bună, Dane!

Click scrie că un vițel a înotat 28 de ore în Marea Neagră. Și ce mare lucru? Boc a stat 24 de ore în vârful unui par, la Costinești, ca să câștige o excursie gratis, pe când era student. Faza, autentică, a fost relatată de Mircea Dinescu, în emisiunea lui de la Realitatea. Bietul animal(cel cu înotul), a sărit de pe o navă care îl ducea în Siria. Eu l-aș face mascotă în stațiune și aș da filmul salvării pe youtube, să atrag turiștii. Mi-e, însă, că pe fir o să intre SRI-ul și o să închidă gura vițelului. Cam multe evadări au în spate nave siriene: Hayssam, viței, cine știe ce mai urmează...

Click  a aflat că unele vedete au afaceri la malul mării. Fostului solist al trupei 3rei Sud Est, Viorel Şipoş, îi merge bine cu restaurantul de lângă Baza NATO de la Kogălniceanu. Mihai Trăistariu şi-a extins şi el compania de taxi, iar Tania Budi şi-a deschis Clubul Jeezoo lângă plaja din Mamaia. Doar Palade și-a subînchiriat cele două restaurante, care nu prea aveau clienți. Păcat. Una e să iei Salmonella de la un cârciuma hotelului, alta să te bage în spital shaorma cumpărată de la o vedetă.

Adevărul publică mărturia unui supraviețuitor al tragediei de la Love Parade-ul din Druisburg: ”Auzeam doar strigăte de disperare”. Între noi fie spus, multora așa li se par toate melodiile tehno. Dar să notăm concluziile: totul a pornit de la prea mult alcool; mulțimea s-a comportat ca o turmă; poliția a fost incapabilă să intervină. Parcă am vorbi de alegerile din 2009.

Forbes scrie că datoria României s-a triplat. Dacă i-a dat credit doar cu buletinul...

Jurnalul Național a ajuns să-l citeze pe șeful extremiștilor maghiari, episcopul Tokes, care i-a spus lui Băsescu: "Noi v-am sprijinit împotriva adversarilor, acum fiţi recunoscător şi daţi-ne autonomia!". Ardelenii care l-au votat, de patriot ce părea a fi, să nu-și facă acum sânge rău. Și regățenii au ales să trăiască bine!

Evenimentul Zilei a aflat care este planul secret al lui Boc. Le-o fi spus patronul. Nu Bobby, vorbesc de adevăratul patron, cel din guvern, știi tu cine! Cică Boc va propune FMI o cotă unică de 10 la sută și TVA 25 de procente. De câtă prostie pot fi bănuiți susținătorii lui Băsescu, că doar lor le poate fi adresat acest articol? De câtă trebuie! Păi, tocmai ce guvernul a spus că o mie de actori și trei mii de ziariști dau peste cap bugetul, dacă plătesc doar 10 la sută, drepturi de autor. Și acum, EvZ pretinde că Boc ar dori cu adevărat să-i pună pe toți contribuabilii să plătească doar 10 la sută? Bine, pa!

Videanu se află în campanie de interviuri. După trei ediții consecutive în Adevărul, apare și în EvZ ca să ne spună că Negoiță ar fi un primar mai bun ca el (nici n-ar fi greu!). Asta ca să nu se creadă că Udrea a venit la PDL București fără opoziție în partid. Bine, dar EvZ nu se pune ca interviu. Ce, dacă Patriciu scrie editoriale în propriul ziar se cheamă că e ziarist?

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel