Ziare la zi: ”Ai le-lei tatigada, pe Băsescu l-om vota, cu toată familia”, cânta prințesa, până s-o salte

Mai bine cu dragonul veninos, decât c-un grec periculos! Secta Revoluționarilor din Atena avertizează turiștii că Grecia se va transforma în zonă de război. Păi, nu mai bine mergi la Mamaia, unde mai mult de o țeapă și ceva salmonella nu poți lua? Decât la Halkidiki, unde trage secta cu brandul? Să mă scuze firma THR, n-am găsit altă rimă!

Să vedem ce au găsit ziarele:

Crezi că Ghost Busters e un film fără legătură cu realitatea? Te înșeli! Poți găsi, până seara târziu, la fiecare tarabă, Evenimentul Zilei, publicația care continuă să se lupte cu fantomele trecutului. Astăzi, au descoperit ceva exploziv: dosarul de cadre al lui Ion Iliescu a dispărut din Arhiva Națională. Cumplit, tragic, supraponderal și lipidogen, dar pe cine mai interesează asta, în afară de Băsescu? Ah, da, am uitat al cui e ziarul! Bravo, Bobby, ține-o tot așa, poate nu-l remaniază pe Videanu. Și multe mulțumiri de la doamna Udea. Să nu crezi că n-a observat cum ai escamotat scandalul cu frunza, scriind la grămadă despre toate eșecurile anterioare legate de brand și expediind problema în pagina a șaptea. Cu alte cuvinte, nu e un șmen, ci blestemul ministerului care apasă și asupra ei. Să fie primit!

Gândul continuă să explice de ce românii au greșit în proporție așa de mare la chestionarul despre dinozauri, soare, genetică și alte chestiuni de cultură generală. Fiind vorba de un chestionar aplicat de operator, față în față cu repondentul, n-au avut de la cine să copieze. Ministrul Educației, Funeriu, spune că se aștepta la așa răspunsuri, odată ce n-a fost votată legea care îi poartă numele. Da’ să dea, domnule, odată Legea Funeriu, ca să știe tot românul că Soarele nu se învârte în jurul Pământului. Se învârte în jurul lui Băsescu, ce Dumnezeu? Gândul mai scrie că Legea Bocurilor, inventată de Emil Bon va permite oamenilor să ceară banii de la stat pe încredere. ”Colecționarii de chitanțe vor fi crezuți pe cuvânt de Fisc”. Să moară mama dacă n-am adunat bonuri de un milion de lei noi, va spune Samir Sprânceană. Știi cine e? Tipul din Craiova care a scos miliarde din returnări de TVA, deși a băut alcoolul, în loc să-l exporte.

Puterea arată că presa rămâne a patra putere.  Fii antenă:” Roxana, cunoscută şi ca Prinţesa Ardealului, a filmat două videoclipuri electorale, plătite de PDL, în campania pentru alegerile prezidenţiale din 2009. Într-unul apare alături de Nicolae Guţă, încoronat „Rege al manelelor” chiar de iubitul Roxanei, Paul Iova, arestat şi el. Melodia se numeşte „Băsescu preşedinte”. În cel de-al doilea film, Roxana cântă împreună cu Florin Salam,  titlul cântecului fiind „Hai Băsescu la putere”. Ce crezi că fredona Prințesa, cu 8 luni înainte s-o bage la zdup? Relaxează-te și ascultă aici:

”Ai le-lei tatigada Pe Băsescu l-om vota Cu toată familia

Şi-l vom pune preşedinte Că Băsescu nu ne minte Ascultaţi-mă pe mine Numa-aşa vom trăi bine”.

Să mori tu? Dar lasă, că lucrul bun iese la 9 luni, să mai avem puțină răbdare, poate vine-o liberare. Na, că maneaua e ca SIDA, se ia.

Puterea a mai descoperit că niște foști miniștri, procurori și politicieni (Corlățean, de la PSD, de exemplu) trag sfori să devină avocați. Simt și ei că regimul portocaliu e pe ducă și se gândesc că va ploua cu termopane, în curtea băsiștilor. Va fi nevoie de mulți avocați, la cât au furat ăștia!

Tristian Tâmpeanu nu e singurul editorialist al României Libere. Sarcina de a-i face temenele lui Băsescu îi revine, din când în când, și lui Lucian Davidescu. Ăsta e mai subtil, își merită cu prisosință tichetele de cumpărături din Magazinul Unirea. După ce arată că România plătește o dobândă mai mare decât Ungaria, fiindcă are un guvern mai prost, o catastrofă, ce mai, bagă fitilul: ”venirea  opoziţiei la putere ar fi o catastrofă la fel de mare ca rămânerea la putere a actualului Guvern”. Deci, avem doar varianta unui guvern de tehnocrați... condus din umbră de Băsescu, aș zice eu. Davidescu nu mai zice nimic, doamna l-a învățat să nu vorbească atunci când are gura plină cu dulciuri specific turcești. Poftă bună și nu uita să bei și apă rece!

Tot în România Liberă, Andrei Munteanu scrie ”Cum să reacționăm în fața unui insucces profesional?”. Întreabă-l pe Turturică!

Botezatu a turbat, nu trece o zi fără să furnizeze o știre tabloidelor. Știre, vorba vine, dar dacă le putem spune chiloților pe care îi agață de manechini paradă de modă, de ce n-am spune știre și PR-ului agățat în Click? Acum, n-au mai găsit ce să inventeze și au scris că Bote cheltuie 4500 de lei pe zi la mare. Sper că nu uită să strângă bonurile!

În Adevărul, ministrul Muncii ne cutremură: ”20.000 de dosare de ajutoare sociale sunt suspecte de fraudă”. Eu aș închide ochii dacă, de  exemplu, ar face cineva un dosar de ăsta fraudat, ca să-i dea pensie de handicap lui Boc. Nici nu cred că ar fi așa o mare fraudă, și poate, odată ce are un venit sigur, s-ar duce și omul acasă, n-ar mai arde gazul în Palatul Victoria. Doar a dovedit, la Antena 3, că se descurcă fără prea mulți bani.

Un articol interesant din Adevărul este  și ”Ai pierdut un mail important?Află cum îl poți recupera”. Sunt prezentate tot felul de trucuri și softuri, dar mi se pare că au uitat de adresa locului unde nu se pierde niciodată nimic. Patriciu, de pildă, cred că și-a citit o groază de mesaje în dosarul din instanță. Așa că mi-aș dori un articol de genul:”Ai pierdut un mesaj? Află cum îl poți recupera de la SRI”.

Libertatea oferă cititorilor (mai precis privitorilor, că e mai mult poză decât text) imaginea cuplului Pestrițu-amantul cu bani, hărjonindu-se în Republica Dominicană. Mai știi când ți-am zis că ăștia nu pot trăi o zi fără să apară în ziar și, ca urmare, vor trimite poze cu ei înșiși, la redacție? Dacă tu crezi că, pe praful ăsta, Ringier și-a trimis un paparazzi taman unde a înțărcat Mutu iapa, atunci îți meriți abonamentul la Can Can. Păi, la ce criză e în presa occidentală, mai bine se ducea chiar Ringier în vacanță, decât să dea banii unui fotograf. Tot Libi explică de ce a dispărut Monica Columbeanu: a fost la muncă în străinătate. " Am avut câteva şedinţe foto pentru nişte editoriale şi cataloage”, mărturisește ea. Trebuie să verific dacă și alte editorialiste fac bani din shooting. Alina Mungiu Pippidi, cât o cere, ca s-o pozeze lumea scriind? Poate dacă ar scrie cu picioarele, pe catwalk, ca Monica, ar avea și ea vilă în Izvorani.

Financiarul anunță că pentru regii asfaltului sunt puse de-o parte peste 3 miliarde de euro. Scuze, de lei. Vezi, deci, că e austeritate pentru toți, vai de capul lor, săracii. De asemenea, guvernul trebuie să ia rapid o decizie în cazul avioanelor F16 second hand, mai scrie Financiarul. Stați liniștiți, băieți, faza cu oferta e tipică pentru teleshopping. În fiecare zi se dă un suport de cuțite cadou doar dacă suni în ziua aia. De fapt, în cazul F16 e vorba mai degrabă de un tocător. De bani.

Jurnalul Național tratează numai subiecte de actualitate, cum ar fi ”Moartea generalului Vasile Milea”. Cred că Grigore Cartianu va da doi-trei oameni afară, că au pierdut exclusivitatea asta. Alt titlu haios: ”Bucuria folk-ului a incendiat Tâmpa”. Care tâmpă? Părerea mea este că unei tâmpe i-ar plăcea, mai degrabă, manele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel