Ziare, la zi: Adevărul promovează Alianța Anti-Suicid

Boc a promis că din această toamnă elimină impozitul forfetar. Mare om, mare caracter. Păcat că, până să elimine Boc forfetarul, va fi el însuși eliminat din Palatul Victoria. Dacă apucă Boc să facă pocinogul, altă realizare a noului premier de unde să scoată și Băsescu, te întreb? Și atunci, nu mai bine o lasă așa?

Ziarele sunt de altă părere, cum vei vedea, dacă rămânem împreună și după pauza publicitară:

Un oarecare Tristian Tâmpeanu scrie editoriale în România Liberă, referindu-se la cei ca el drept ”presa nemogulizată”. Începe bine, o să-i spui tu lui Adamescu, când vă-întâlniți voi, cetățenii, la coadă la cartele de metrou. Deontologul continuă, demascând ”o doamnă angajată la Ministerul de Externe, care servea interesele Coaliției Grivco” și care anul trecut ar fi organizat un tur de presă cu jurnaliști nemți pentru a-l discredita pe Băsescu și a promova proiectul Johannis. Când scrii ”o doamnă” ești foarte credibil. Putem presupune, fiecare, că o știm pe doamna respectivă. Eu aș crede chiar că o cheamă Câmpeanu, ca pe autorul demascării, de exemplu. Sau Anastase. Data viitoare, dragă Cristian, să fii mai precis. Altfel, am putea să nu te credem când scrii că Associated Press, France 24 și Der Spiegel complotează cu  mogulii să-l suspende pe marele democrat pentru a doua oară. Și, să nu uit, Traiane, ai grijă! Au apărut lingăi proaspeți, flămânzi, cu poftă de muncă. Stăpânii sunt ca moșii din Izvorani: odată se sucesc, după prospătură. Și,  la cum arată sondajele, după Europarlamentarele care vin îți scuipă Becali și Vadim semințe în cap.

 

Moartea Mădălinei a devenit subiect în presa internațională, consemnează Puterea. Washington Post a publicat nu mai puțin de trei articole dedicate cântăreței. Atenție, Woodward și Bernstein, Tâmpeanu e cu ochii pe voi! Rămâneți la știri despre Mădălina. Să nu vă prindă că manipulați, că vă bagă Tristian articolele antibăsiste pe Deep Throat. Tot din Puterea aflăm că Prințul Duda a câștigat procesul cu publicația Royalty Monthly, împreună cu 150.000 lire sterline. Asta-i bine, poate așa o să aibă bani să-și repare acoperișul, că după ce i-a tăiat Boc subvenția stă ca sinistratul și așteaptă un sac cu ciment de la guvern.

Click scrie adânc: ”O nouă poveste de iubire o face uitată pe alta. Aşa se întâmplă şi în cazul Adelinei Pestriţu, care şi-a pansat repede rănile după divorţ. Bruneta l-a cucerit iremediabil pe afaceristul Sorin Boiangiu, care i-a propus deja să-şi facă un viitor împreună”. Ce mi-a plăcut cel mai mult e formula ”l-a cucerit iremediabil”. Deci nu definitiv, ca la o iubire pe viață, ci iremediabil, ca la un accident, când mașina e distrusă fără să existe posibilitatea remedierii stricăciunilor. În cazul de față, cât o fi franciza la daune, după previzibilul divorț?

Din Adevărul am aflat că s-a înființat o Alianță Anti-Suicid,  iar președinta acesteia, Doina Cosman, spune că e nevoie de o strategie națională anti-sinucidere. Bine că nu cere și o strategie împotriva sinuciderii politice. Ar fi păcat să-l oprească vreo Alianță din astea pe Băsescu, singurul care poate duce la capăt tentativele riscate de Opoziție în 2007 și 2009. Tentativele de a ne scăpa de Băsescu. Oricum, dacă împinge și PDL-ul sub 5 la sută e mai tare decât Ceaușescu. Ăla a distrus un singur partid, și anume PCR. Băse poate termina și PDL, în 2012, după ce a pus cruce PNȚCD-ului, în 2000.  

Libertatea a descoperit ce pericol pândește tânăra generație: drogurile muzicale, numite i-doser. ”Pentru a simţi efectele unui i-doser nu e nevoie decât de câteva sunete descărcate de pe Internet şi căşti la care să fie ascultate. Sunetele aduc o stare de euforie după ce combinaţia din fiecare ureche creează un ritm binaural care modifică undele creierului. Studiile au arătat că ritmurile binaurale nu afectează creierul din punct de vedere chimic, dar autorităţile se tem ca acestea ar putea să îi determine pe tineri să încerce şi droguri adevărate”. Am văzut și eu efecte tip i-doser, la generația în vârstă: cum scoate Magda Catone niște sunete binaurale, descărcate de pe televizor, cum se reped ca drogații să ia o pulbere albă, numită Bonux.

Pentru cei de la Evenimentul Zilei, medicii au clarificat totul:”Sinuciderea este o boală”. Din articol se înțelege că e, de fapt, o manifestare a bolii, dar cum tastatura nu doare, în titlu poți să scrii orice. O doamnă/domnișoară numită Andreea Arhip scrie că ”Gospodina de la țară se pregătește pentru o nouă viață”, ademenindu-mă să citesc un advertorial despre un program cu finanțare europeană, care vrea să emancipeze babele din mediul rural. Vestea bună este asta: ” Cursuri de manichiură, coafură, croitorie, ornamente florale sau orice altceva îşi doresc femeile de la sate vor fi organizate, din această toamnă, în mai multe localităţi din ţară”. Eu cred că femeile de la sate își doresc în primul rând tocuri cui pentru inundații, dar asta deja s-a rezolvat. Apoi, ar vrea să știe cum să-i facă manichiura babei Rada, care și-a prins mâna într-o batoză, înainte de Cooperativizare, și cum să-i aranjeze o tunsoare rave lui  Tache, moșul ăla care a paralizat acum cinci ani. Orice altceva își doresc femeile de la țară le oferă bărbații lor, după ce beau o țuică și le cârpesc două palme. De nervi, fiindcă le-au văzut cu posterul Francescăi prins la oglinda din dulap.

Gândul le bate obrazul celor 5000 de oameni care s-au îmbrâncit și înghesuit la înmormântarea Mădălinei. Așa sunt ai noștri, răi. De asta este CTP-ul depresat : românii nu știu să se organizeze ; nemții ar sta la coadă, pe două rânduri ; sârbii s-ar lupta cu bărbăție, până la moarte, ca să decidă cine ajunge primul să vadă sicriul, iar americanii, pe care CTP nu-i înghite (deci sunt chit, nici ei nu-l cunosc), americanii, ziceam, ar vinde bilete la intrarea în cimitir și ar rezolva astfel deficitul bugetar. Bun, astea le știu toți cei care îi citesc editorialele. Ce ar trebui făcut, însă, acum, când am aflat că analistul are o depresie ? Accesări. Dă click, repede, chiar dacă nu vrei să-l citești, altfel cine știe ce s-ar putea întâmpla ? Parcă-l văd pe Măruță bătându-ți obrazul :”De câte ori au cumpărat cei care critică, azi, presa, un audio book al lui Cristian Tudor Popescu ?”.

Noroc cu Mădălina Chițu, nelipsită din Gândul : ”48 la sută dintre femei fac sex pe jumătate îmbrăcate”. Dacă sunt contestații, știu eu câțiva prieteni care s-ar cam băga să ajute la renumărare.

Jurnalul Național profită de faptul că Tucă e plecat în Vamă, la Folk You și uite ce bagă în ziar :”A apărut  Wine Rack, sutienul în care încap 750 de mililitri de lichid de orice fel, de la apă şi sucuri, până la vin sau alcool. Cupele sutienului sunt două camere ce comunică între ele, care se umplu cu lichidul dorit, iar dintr-una iese discret, pe la marginea de la subraţ, un tub cu un minibuton de pornire-oprire". Îți dai seama, pe căldurile astea, ce buchet are vinul băut pe la subraț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel