Ziare la zi: Adevărul despre cremele de plajă, în Adevărul

 

Cum îți protejezi ochii de furtuna solară? Porți bochelari! Până și radiațiile tsunami-ului cosmic sunt reduse cu 25 la sută, ajungând la valori normale pentru sezonul cald.

La ce se uită ziarele, ca să nu rămână cu ochii în soare, afli citind cele ce urmează:

Bianca lui Bote a mâncat la un restaurant din Herăstrău cu mama designerului, scrie Ring. De fapt, după cum e îmbrăcată doamna respectivă, nu prea pare mamă de designer, dar, probabil, nici mama lui Ștefan cel Mare nu purta armură de firmă. Am citit de curiozitate textul (patru rânduri jumătate) și îți spun cu mâna pe inimă că nu spunea nimic în plus. Iată, ca să mă înțelegi, singura parte mai ciudată: ”tânăra ce a defilat în week-end pentru designer, la Mamaia, şi a spus tuturor că-şi doreşte să-l facă mândru pe Bote, a dat-o iar în bară”. Poți să mă tai cu un cuțit de plastic, să mă chinui mai mult, dar tot nu prind sensul. De ce a dat-o în bară? Mister. Cred că nu aveau ce să scrie, să umple ălea patru rânduri. Eu aș fi dat poza femeilor, după ce au mâncat, și aș fi scris sub ea formula de politețe consacrată:”Să vă fie de bine !”.

Puterea publică lista completă a deconspiraților CNSAS pe anul în curs. Numai plevușcă, n-are rost să-ți pierzi vremea să o citești. Concluzia e însă tare: avem în continuare partid unic. Foștii și actualii informatori sunt egal răspândiți în toate partidele și instituțiile, de la Guvern la circa financiară. Îmi spui că ce a fost, a fost? Păi, tu nu știi că din Mafie și din serviciile secrete nu se iese la pensie, e pe viață?

Adevărul demontează o serie de mituri cu privire la cremele de plajă. Se pare că persoanele care se cremuiesc au tendința să stea mai mult la soare și tot la melanom ajung. Hainele nu te protejează total de ultraviolete, iar ochelarii colorați nu te feresc, dacă nu sunt special tratați anti-UV. Foarte util, articolul, dar am auzit că lui Geoană nu i-a plăcut. Pe el nu-l interesează cum să se ferească de ultravioletele solare, ci de flacăile violete de pe Pământ.

Click citează un blogger care se plânge că Facebook tolerează reclame stupide, care se folosesc de Mădălina Manole pentru a te trimite la site-uri care calculează data morții. Omul cere ajutor pentru a bloca astfel de postări. Habar n-am cum să-l ajut, dar poate, ție îți vine vreo idee. Șo pă ei! Să nu uit, alt fan, scrie Click, a făcut din săpun statuia Mădălinei. Cam ciudat. Mâine-poimâine, scot unii pe piață un cocktail numit Furadan. Îl vor vinde în discotecile pentru Emo.

Ilie Alexandru…cine dracu îl mai știe. În 1992, era un JR de Slobozia. Ah, am uitat că tu nu știi nici ce-a fost Dalls-ul pentru ăi bătrâni. Ion Stoica l-a făcut om pe Tatulici, inventând un joc piramidal. Apoi a apărut unul cu un joc numit Gerald. Ambii au făcut pârnaie și acum trăiesc din ce-au agonisit. George Pădure a băgat banii în imobiliare, când toată lumea intra în criză. A intrat și el. Sandu Feig, unul care vindea televizoare color, s-a reprofilat pe imobiliare, așa că acum vinde potcoave de cai decedați. Sever Mureșan a furat o bancă și a dus-o în Elveția. Să nu fie trist: din pământ am fost făcuți, în pământ se întoarce banul. Și el și-a îngroapat averea în imobiliare. Să-i fie țărâna ușoară. România Liberă, ziarul anunțurilor funerare, a făcut necrologul primelor miliarde adunate ușor și risipite idem, de bogătașii anilor 90. Zi mersi că nu ai apucat să-i vezi la televizor, ți-ajung Columbeanu și Boureanu.

Libertatea găsește că românii știu să facă haz de necaz, fiindcă cei de la Divertis au parodiat Waka Waka, atacând criza într-un clip numit KK Maka. Bun, faza cu necazul o știm și e ok. Dar unde e hazul? Clipul e slăbuț, cu versuri de brigadă de amatori din epoca lui Ceaușescu. Iată că alde Toni Grecu nu îmbătrânesc, ci se întorc la mintea copiilor.

Libi mai scrie că Dinu Patriciu a devenit bunic. Fata omului de afaceri a născut o fetiță. Să-ți crească mare, Dinu Patriciu!

Gândul rezumă monologul lui Băsescu de la TVR în câteva cuvinte: ”Traian Băsescu s-a bătut în direct cu băncile obraznice, cu mogulii, cu un afacerist „fără ruşine” (Ion Nicolae, care vrea să se mute în Bulgaria-n.m.)  şi a povestit cum s-a accidentat cu un beţişor de ureche pus invers”. Nu înțeleg de ce a fost nevoie și de Rodica Culcer pentru monologul cunoscut deja, întrebarea fiind legitimă atunci când se cere austeritate și disponibilizări, iar o ditai directoare TVR stă pe post de amorsă în fața invitatului. Bine că a reușit să spună, în final, ”La revedere” și nu a scăpat un ”Servesc Patria”! Îmi spunea un prieten că așa salutau gradații, din toate structurile.

Evenimentul Zilei a descoperit că o nemțoaică de 68 de ani, venită la tratament balnear în Neptun, a fost tăiată la picior de barca unui salvamar, care a fugit apoi de la locul accidentului. Ia să mă mai scutească, băbăciunea. Doar a venit de bunăvoie pe litoralul românesc, ce se aștepta, să fie ca-n Bulgaria? Și azi mai stătea-n pușcărie, ca directorul Rompetrol, dacă se ciocnea de un salvamar cu ceafa groasă. În al doilea rând, dacă a venit la tratament balnear, ce căuta în mare? Că doar n-o fi tăiat-o cu elicea în cadă, sau la împachetările cu parafină. Fii liniștit, Rahane, că nu-ți face nimeni nimic! Până să ajungă baba la Poliție, să-ți facă portretul robot, o otrăvesc ăia de la restaurant cu salmonela, picurată în ceai, în timp ce șuții îi dau cu o cărămidă în cap, să-i ia geanta și mobilul.

Jurnalul Național e de părere că SUA nu se supără pe noi dacă nu le cumpărăm F16-le antamate. Perfect. Acum, dacă l-am prins în toane bune pe Unchiul Sam, nu îi putem cere să-și ia și Bechtelul înapoi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel