EXCLUSIV  Ziar Sector 1. Daniel Tudorache a răspuns întrebărilor

Primarul Daniel Tudorache a răspuns întrebărilor cititorilor DCNews cu privire la revista care urmează să fie tipărită și distribuită în Sectorul 1. 

Daniel Tudorache a explicat cum s-a ajuns la suma propusă pentru atribuirea contractului. Primarul Sectorului 1 spune că suma poate varia în funcție de numărul de apariții ale revistei. 

"Este o revistă care există de patru ani. A expirat contractul și noi am lansat o licitație. Se poate să existe un câștigător, sau să nu existe nici un câștigător. Pot să vă spun prețul maxim al unei reviste. Este o revistă cu 36 de pagini. Prețul maxim ar fi la 1.93 lei. Toată lumea întreabă de ce e atât de mare suma. Pentru că sunt 133 000 de cutii poștale în Sectorul 1, deci tot atâtea familii. Eu consider că fiecare familie trebuie informată. Trebuie să înțeleagă ce rol are Consiliul, ce rol are primarul. Această revistă exista. Este din 2012, a existat până la finele anului trecut. A expirat contractul, iar cetățenii au solicitat refacerea contractului. În 2012 revista era produsă în 85 000 de exemplare pentru că atâtea adrese poștale erau. În acest moment Sectorul 1 se extinde în permanență. Populația este tot mai numeroasă în  diverse zone. Este o licitație care acum a fost ridicată pe SEAP. Suma poate să fie mult mai mică, iar contractul este pe patru ani. Dacă revista va fi scoasă din două în două luni prețul va fi mai mic, ar putea fi chiar la jumătate. " a spus Daniel Tudorache la DCNews Live. 

Vezi răspunsul complet:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel