EXCLUSIV  Zi importantă pentru Mihai Gâdea. DCNews îi transmite un mesaj crucial

Mihai Gâdea, directorul postului de televiziune Antena 3, schimbă astăzi prefixul. Născut în 10 ianuarie 1977, realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei” împlinește 40 de ani. 

Astăzi, mulți cititori au scris pe pagina sa de Facebook ”La mulți ani!”. I-au scris Anei Roman, după ce Mihai Gâdea a anunțat că este ziua ei, dar nu a spus nimic despre ziua lui. 

(w670)

Mihai Gâdea este căsătorit cu Agatha Kundri. Au împreună o fetiță, pe Maisha Karina, de care Mihai Gâdea a dovedit de-a lungul timpului că este foarte mândru, exprimându-și, poate de mai multe ori, regretul că nu poate sta cu ea mai mult timp. 

Mânat de simțul patern și de dreptate, s-a luptat pentru familia Bodnariu și a câștigat. El a avut satisfacția, împlinirea că a salvat o familie, victimă a sistemului dur de protecție a copilului Barnevernet din Norvegia. Familia Bodnariu și-a recuperat copiii. 

(w670)

Pe lângă multele cazuri sociale în care s-a implicat, pentru a face dreptate, Mihai Gâdea este cunoscut și pentru puterea de a transmite informații de care mulți s-au ferit. Un asemenea caz este cel al înregistrărilor cu Bercea Mondial și Mircea Băsescu. În plus, Mihai Gâdea, susținut de colegii săi, a reușit să țină Antena 3 în picioare, demnă, în ciuda pierderii unui sediu în justiție, în urma condamnării patronului trustului la închisoare. 

(w670)

Recent, Mihai Gâdea a fost apreciat pentru tăria de a-i lua un interviu celui care a comparat Antena 3 cu o mocirlă, fostul premier al României Dacian Cioloș. Dar acesta a fost doar un hop, după un deceniu cu Traian Băsescu. 

Recent, producătoarea emisiunii ”Sinteza Zilei”, Mihaela Andrei, scria pe Facebook despre Mihai Gâdea: ”Este omul pe care îl prețuiesc enorm și care aici, la București, unde sunt singură, este și familia mea. Este uimitor să vezi zi de zi omul de lângă tine cum reușește sa găsească resurse impresionante și eu știu cât este de greu, aproape imposibil, poate doar eu știu, cum reușește să fie tot mai bun în fiecare zi, cel mai bun, să fie lider, să lupte pentru libertate și pentru dreptate și să intre zilnic în casele milioanelor de români care îl urmăresc de ani de zile. Și care îl iubesc. Iubește enorm România și oamenii din ea. Este genial. Să fii învingător în fiecare zi este o performanță de neegalat. Îi mulțumesc că am avut onoarea de împărți împlinirile fiecărei emisiuni, seară de seară, la Antena 3.”

(w670) 

De-a lungul timpului, Antena 3 s-a bucurat de apreciere internațională, dovadă stând numeroasele premii. 

Premii în 2015

Premiul special al juriului, AIB Londra – În premieră cu Carmen Avram

Premiul special, Festivalul de film istoric și documentar – Secvențial cu Adrian Ursu

APTR – Sinteza Zilei, În Premieră cu Carmen Avram, Secvențial, Punctul de întâlnire și Q&A – producții Antena 3

Premii în 2014 

Două medalii aur (categoriile Biography/Profiles and Current Affairs categories) pentru „Lungul drum spre casă"

Două medalii argint pentru „Infernul copiilor uitaţi" (Best Investigative Report), respectiv „România otrăvită" (Environment&Ecology).

Vezi aici lista completă

Peste toate, ceea ce vrem să spunem încă de la începutul articolului este că redacția DCNews îi urează ”La mulți ani!” îndrăgitului realizator de televiziune Mihai Gâdea. 

Și tu poți vota ce-i urezi AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel