EXCLUSIV  Zgonea, DNA. Ionela Dobrică: Admir voința Liei Olguța Vasilescu

Ionela Viorela Dobrică, actual deputat PSD, este persoana pentru a cărei numire într-un post de subsecretar de stat ar fi intervenit fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea.

Ionela Dobrică este fiica fostului consilier judeţean al CJ Buzău, Laurențiu Dobrică, cel care este urmărit penal pentru cumpărare de influenţă în acelaşi dosar ca Valeriu Zgonea.

[citeste si]

Într-un interviu pentru DC News în februarie 2016, tânăra vorbea despre cariera sa politică și despre sprijinul pe care Liviu Dragnea îl dă tinerelor social-democrate. Ea spunea că modelul său în politică este Lia Olguța Vasilescu.

"Mă bucură faptul că domnul președinte Dragnea susține implicarea tinerelor social-democrate în politică. Acest lucru este o dovadă clară a faptului că PSD dă dovadă de echilibru. Cred de asemenea că încurajarea domnului Dragnea trebuie să fie dublată de dorința de implicare a tinerelor social-democrate. Dacă suntem nemulțumite de faptul că nu suntem suficient de implicate în tot ceea ce înseamnă activitatea PSD, noi suntem cele care trebuie să facem primul pas pentru a schimba acest lucru. Am considerat mereu că atunci când îți dorești să schimbi ceva tu trebuie să fii primul care ia atitudine pentru că nimeni altcineva nu o va face pentru tine!", spunea Ionela Dobrică.

"Sunt foarte multe femei de succes în viața politică din România iar acest lucru mă bucură. Avem femei care ocupă funcția de ministru, sunt doamne primar și doamne care exercită atribuții de conducere în instituții publice și organe ale statului. Cred că fiecare dintre aceste doamne pot constitui un model. Spre exemplu, admir voința doamnei Olguța Vasilescu, dar și diplomația și eleganța doamnei Rovana Plumb. Și trecând peste granițele României, pot spune că Angela Merkel este un adevărat exemplu de femeie puternică. Este prima femeie cancelar din istoria Germaniei și reușește să se mențină încă din 2005 în această poziție", mai spunea Ionela Dobrică. Interviul integral îl puteți găsi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel