Urmărește emisiunea live


Zgonea, atacat dur din PNL. "Dorel, etalon de incompetență și dezonoare"

Crin Antonescu, Valeriu Zgonea
Crin Antonescu, Valeriu Zgonea

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a fost atacat dur de un lider PNL, în urma reacției sale la renunțarea la candidatura pentru prezidențiale a lui Crin Antonescu. 

"Pe tot timpul mandatului său, Valeriu Zgonea s-a dovedit a fi lovit de un adevărat complex 'Antonescu'", care "a explodat efectiv din ziua în care președintele PNL, Crin Antonescu, a demisionat cu onoare din fruntea Senatului României. În loc să înțeleagă calitatea gestului făcut de liderul PNL, care pleca dintr-o realitate politică — dizolvarea USL— și să-i urmeze exemplul, Valeriu Zgonea s-a lansat, cu mediocritate și servilism față de conducerea PSD, în penibile clipuri postate pe Youtube în care îl înfiera cu mânie tip 'România Mare' pe proaspătul dușman al poporului pesedist", a declarat Dan Motreanu, vicepreședinte PNL și al Camerei Deputaților. 

VEZI și: Zgonea: Antonescu m-a jignit

Dan Motreanu a adăugat că Valeriu Zgonea ar fi putut să tacă, competând: "Faptul că a continuat atacurile de tip 'Dorel' la adresa liderului liberal, îl pune pe Valeriu Zgonea nu doar în afara civilizației politice, ci și în afara respectului cuvenit în mod normal unui președinte al unei Camere a Parlamentului". 

VEZI și: Valeriu Zgonea s-a filmat atacându-l pe Crin Antonescu

A conchis: "Și totuși nu o să cer demisia unui astfel de om din fruntea Camerei Deputaților. Și asta pentru că simpla lui prezență acolo servește ca oglindă vie întregii societăți democratice: Valeriu Zgonea este etalonul de (in)competență și (dez)onoare al noului PSD condus de Victor Ponta. Care, printre altele, să nu uităm că a refuzat și el să demisioneze, după modelul Zgonea, atunci când USL s-a destrăma". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel