Zgonea: Antonescu m-a jignit

antonescu-zgonea dc
antonescu-zgonea dc

Social-democratul Valeriu Zgonea spune că se simte jignit de afirmațiile lui Crin Antonescu referitoare la vizita sa în Roșia Montană, după ce liberalul a sugerat că președintele Camerei Deputaților a acționat politicianist, model pe care nu este dispus să-l urmeze.

”Îi port domnului Crin Antonescu un respect deosebit şi nu mi-aş permite să îl jignesc. E o jignire ce a spus vis-a-vis de mine. Am fost muncitor, am făcut facultatea la seral, am învățat că dacă vrei să ai casca albă, să îi respecţi. Nu candidez la Roşia Montană. Am promis că mă voi deplasa şi am mers acolo”, a declarat, luni, Valeriu Zgonea, potrivit pesurse.ro.

Zgonea l-a invitat săptămâna aceasta pe Crin Antonescu să coboare în subteran la Roșia Montană înainte să ia o decizie cu privire la votul din Parlament. Președintele PNL a răspuns că nu vrea să-și pună ”căscuță” și ”cizme” pentru ”o poză” și ”niște declarații”.

”Mă leagă (de Crin Antonescu - n.r) mai mult decât o colegialitate aşa că prefer să cred că a fost eronat sfatuit”, a adăugat Zgonea.

Președintele Camerei Deputaților a fost întrebat cum comentează afirmațiile altui liberal, Radu Stroe, care a spus că PNL nu va face pelerinaj și divanuri ad-hoc la Roșia Montană. ”Dl. Stroe e politician, datoria lui e să nu facă doar pelerinaj spre Parlalementul României. Ca ministru trebuie să aibă respect pentru Parlament. În rest, o iau ca fiind personală - Valeriu Zgonea a fost jignit. În rest mă abţin şi nu comentez. Fiecare face ce vrea în viaţă. Eu l-am rugat pe colegul meu să facă o vizită în zonă pentru că am fost rugat de un primar liberal să îi spun asta”, a răspuns Zgonea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel