Zero la mie, aplicația care îți spune când dispare alcoolul din sânge

Zero la Mie este aplicația care a fost  lansată la finalului anului trecut și relansată acum cu îmbunătățiri, prin care utilizatorii care au consumat alcool pot afla timpul estimativ în care vor ajunge din nou la 0‰ alcool în sânge.

Pe baza datelor introduse în secţiunea bio, precum gen, înălţime, greutate, cantitate şi tip de alcool consumat, dar şi timpul de consum, este generat un timp estimativ necesar pentru revenirea la zero la mie alcoolemie. Dacă utilizatorul a consumat alimente în perioada de consum de alcool, este recomandată adăugarea a 90 de minute la rezultatul indicat de aplicaţie.

Noua versiune a aplicaţiei a încorporat  şi „Testul de echilibru", prin care utilizatorii îşi pot testa controlul şi reflexele. Astfel, potrivit promotor.ro, prin accesarea camerei telefonului direct din aplicaţie, pe ecran apare o linie de ghidare care trebuie urmată.

Dacă reuşeşti să mergi drept ai trecut testul! Dacă rezultatul este negativ, pe ecranul telefonului este afişat un mesaj de atenţionare şi responsabilizare, iar utilizatorului îi este recomandat să contacteze un prieten sau să comande un taxi.

Astfel, un bărbat cu o înălţime de 180 cm, având  o greutate de 80 kg, după ce a consumat două  beri într-un  interval de două ore, ar trebui să aştepte două ore şi 40 minute până la revenirea la 0‰ alcool în sânge. 

Aplicaţia a fost pusă la punct în urma unui parteneriat   dintre Ursus Breweries, Poliţia Română şi Clever Taxi. Aplicatia este  disponibilă pentru moment pentru iOS, urmând ca  din prima jumătate a lunii februarie să poată fi disponibilă și pentru Android.

Vezi si: Ai iPhone sau Android? S-a lansat o nouă aplicație. Ce presupune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel