Urmărește emisiunea live


Zelensky, devastat, după ce o familie cu doi copii a fost ucisă de ruși, în timp ce fugeau din calea războiului. "Nu vom ierta, nu vom uita!” - FOTO

Zelensky, devastat, după ce o familie cu doi copii a fost ucisă de ruși, în timp ce fugeau din calea războiului. "Nu vom ierta, nu vom uita!” / Foto: Facebook Volodimir Zelensky
Zelensky, devastat, după ce o familie cu doi copii a fost ucisă de ruși, în timp ce fugeau din calea războiului. "Nu vom ierta, nu vom uita!” / Foto: Facebook Volodimir Zelensky

Zelensky a promis că va ucide „toți nenorociții” care au ucis o familie cu doi copii, în timp ce fugeau din calea războiului.

Președintele ucrainean Volodimir Zelensky a promis că îi va vâna și ucide „toți nenorociții” care au ucis o familie cu doi copii, în timp ce erau evacuați dintr-o suburbie a Kievului, scrie New York Post.

„O familie a fost ucisă. Un bărbat, o femeie și doi copii. Chiar pe drum... Când tocmai încercau să fugă din oraș ca să scape. Întreaga familie. Câte astfel de familii au murit în Ucraina! Nu vom ierta, nu vom uita!”, a spus Volodimir Zelensky.

„Îi vom pedepsi pe toți cei care au comis atrocități în acest război, pe pământul nostru. Vom găsi fiecare nenorocit care a tras în orașele noastre, în oamenii noștri, care a bombardat pământul nostru, care a lansat rachete sau care a dat ordin. Nu va exista lini. Nu va exista niciun loc liniștit pe acest Pământ pentru voi, cu excepția mormântului”, a mai spus președintele ucrainean.

VEZI ȘI: Lavrov, întrebat de o jurnalistă despre moartea Polinei, fetița din Ucraina împușcată de ruși alături de părinții și frații ei. "Aveți o fiică, cum dormiți noaptea?" - VIDEO

Cine este familia ucisă

Numele și vârstele membrilor familiei nu au fost făcute publice, deși presa ucraineană scrie că fiica avea 8 ani, iar fratele ei era adolescent. Alte fotografii și videoclipuri de la scena devastatoare postate pe rețelele de socializare au arătat rezidenți care încercau să fugă de bombardamente lângă un pod avariat care se lega cândva de capitală, înainte de o explozie masivă.

Aproximativ o duzină de soldați ucraineni se aflau în apropiere când explozia a izbucnit duminică. Soldații nu erau acolo pentru a lupta, ci mai degrabă pentru a-i ajuta pe civili care fugeau, potrivit rapoartelor. Într-o altă fotografie, un bărbat stătea întins pe trotuar cu o pătură peste corp și valiza încă lângă el.

Opt civili au fost uciși

Opt civili au murit, duminică, în timpul evacuărilor din Irpin, marcate de atacuri intense ale ruşilor, a anunţat primarul Oleksandr Markuşin, care a precizat că ruşii au deschis focul în momentul în care aceștia încercau să treacă un pod.

“O familie a murit. În faţa mea au murit doi copii mici şi doi adulţi”, a afirmat Markuşin.

În aceeași emisiune de duminică, Zelensky, care a cerut în repetate rânduri ca SUA și alte națiuni europene importante să instituie o zonă de excludere aeriană deasupra Ucrainei, a spus că „îndrăzneala agresorului este un semnal clar că sancțiunile împotriva Rusiei nu sunt suficiente”. Președintele a criticat și Rusia pentru promisiunea falsă de a asigura coridoare umanitare, astfel încât oamenii să poată fugi. „Ești o crimă. Crimă deliberată”, a spus el. 

Imaginile pot fi văzute AICI. Atenție, sunt cu un puternic impact emoțional! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel