Zelenski și-a anulat discursul la Sanremo. Critici din partea societății și a politicienilor italieni

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski și-a anulat discursul de la Sanremo, după ce a fost criticat de mai mulți politicieni din Italia.

Președintele Ucrainei, Volodímir Zelenski, nu va avea o intervenție video la Festivalul de la Sanremo, din cauza criticilor care nu au fost de acord cu eventuala sa apariție, a confirmat televiziunea publică italiană RAI.

„Am fost în contact în fiecare zi cu ambasadorul (ucrainean la Roma, Andreij) Melnyk și am convenit să auzim intervenția președintelui ucrainean, dar într-o formă scrisă“, a indicat într-o conferință de presă directorul RAI, Stefano Coletta.

„Scurtul” mesaj al președintelui ucrainean aflat în plină invazie a Rusiei va fi transmis în cadrul ultimei gale, sâmbăta viitoare, la teatrul Ariston din Sanremo de către prezentatorul și directorul artistic al evenimentului, Amadeus.

președintele ucrainean a primit critici puternice atât din partea unor personalități politice, precum Matteo Salvini, dar și din partea societății.

Zelenski își exprimase interesul de a vorbi la Festivalul de la Sanremo încă de anul trecut, dar , din acel moment, în țară a apărut o dezbatere dacă o intervenție de acest tip era sau nu oportună, conform SwissInfo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel