Zelenski a demis doi înalți responsabili ai serviciilor de informații pe care  i-a numit trădători

Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat, joi seară, că a demis doi oficiali ai serviciilor de securitate (SBU), pe care i-a numit "trădători".

„Astăzi am luat o altă decizie în privința unor anti-eroi”, a spus el. „Nu am timp să mă ocup de toți trădătorii, dar toți vor fi pedepsiți treptat”.El i-a numit pe cei doi oficiali de rang înalt, adăugând că cei „care încalcă jurământul militar de credință față de poporul ucrainean... vor fi inevitabil lipsiți de grade militare înalte”, a declarat Zelenski în discursul de joi seara.

Cei doi sunt şeful serviciului intern de securitate generalul Andrei Naumov şi şeful serviciului de securitate din Herson, general Srghei Krivoruhko.

De asemenea, el a spus despre trupele ruse că sunt forţe ale "răului".

"Invadatorii au încercat să pătrundă şi să pună piciorul în casa noastră din diferite direcţii – de pe pământ, din cer, din mare. Se târăsc, zboară, navighează. Au atât de mult rău, atât de multă sete de distrugere încât ne aminteşte nu de oameni, ci de ceva de altă lume. Monştri care ard şi jefuiesc, care atacă şi fac crime. Himere ale infernului", a mai afirmat Zelenski.

Vezi și: Volodimir Zelensky ar putea rămâne fără apartamentul din Ialta. Autoritățile din Crimeea ar putea naționaliza proprietatea - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel