Zeci de victime într-un accident de autocar, lângă Quito - VIDEO

Cel puţin 23 de morţi, într-un accident de autocar în Ecuador, iar printre victime se află şi cetăţeni străini.

Cel puţin 23 de persoane şi-au pierdut viaţa marţi într-un accident de autocar, în apropiere de capitala Quito, au anunţat serviciile de urgenţă din Ecuador, adăugând printre victime se află şi cetăţeni străini, relatează AFP. Numărul victimelor a crescut la 23 de morţi şi 20 de răniţi, a afirmat Christian Rivera, din cadrul serviciului de ajutor al municipalităţii din Quito.

Anterior, echipele de intervenţie ECU911 au anunţat 22 de morţi şi 18 răniţi. Autobuzul s-a ciocnit cu o maşină pe un drum între oraşele Papallacta şi Pifo, la aproximativ 30 de kilometri est de capitala Ecuadorului, potrivit ECU911. Printre persoanele care şi-au pierdut viaţa se află cetăţeni columbieni şi venezueleni, a declarat Rivera. Ne-am concentrat activitatea pe identificarea cetăţenilor din Columbia şi Venezuela care, în majoritate, au murit, a precizat el pentru canalul public Gama.

VIDEO

Principală cauză de decese

Accidentul a survenit la două zile după cel în care a fost implicat un autocar ce transporta suporteri ai Barcelona Sporting Club, cea mai populară echipă de fotbal din Ecuador, accident care s-a soldat cu 12 morţi şi 30 de răniţi. Fanii veneau din oraşul Cuenca (sud) spre Guayaquil (sud-vest), oraş de coastă de unde provine clubul, după ce participaseră la un meci al campionatului naţional.

Accidentele rutiere reprezintă una dintre principalele cauze de deces în Ecuador, ţară în care accidentele se soldează în medie, zilnic, cu şapte morţi şi 80 de răniţi, menţionează Justicia Vial.

Vezi și: Accident DN6. Nouă victime, printre care trei copii


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel