Zeci de pompieri intervin acum pentru evacuarea apei din gospodăriile inundate

Foto: ISU Hunedoara
Foto: ISU Hunedoara

Inundațiile au făcut pagube semnificative și în județul Hunedoara. Acum pompierii intervin pentru scoaterea apei din gospodării. 

Peste 40 de pompieri militari continuă joi operaţiunile de evacuare a apei din gospodăriile oamenilor, afectate de ploile torenţiale care au căzut în partea centrală şi de nord a judeţului Hunedoara, a informat joi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, scrie Agerpres. 

"Un număr de 42 de pompieri militari intervin în localităţile Băţălar, Streisângeorgiu, Aurel Vlaicu şi Râu Mic pentru evacuarea apei din peste 40 de gospodării ale populaţiei, aflate în zonele afectate", precizează sursa citată.

Drum impracticabil 



Drumul judeţean 668, care face legătura dintre localităţile Streisângeorgiu şi Băţălar, rămâne impracticabil pe ambele sensuri, carosabilul fiind blocat pentru formarea unei breşe de scurgere necesară în vederea evacuării apei dintr-o zonă inundată.

Un număr de 13 localităţi din partea centrală şi de nord a judeţului Hunedoara au fost afectate de ploi şi viituri în timpul nopţii de marţi spre miercuri, apele inundând mai multe gospodării, terenuri agricole şi drumuri.

Potrivit autorităţilor, apele au provocat pagube în satele Stresângeorgiu, Orăştioara de Sus, Beriu, Romoşel, Vâlcelele Bune, Silvaşu de Jos, Sălaşu de Sus, Ocolişu Mare, Sibişel, Livadia, Luncani, Sereca şi Bretea Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel