Zeci de polițiști au luat cu asalt o nuntă din Constanța. Ar fi vorba de familia Halep, iar Simona ar fi fost prezentă - VIDEO

Zeci de polițiști au mers, în această seară, la o terasă în Constanța, unde ar fi avut loc o nuntă cu 220 de persoane. 

Dosar penal pentru nuntă

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au autosesizat în urma unui apel la 112, care anunța un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanța. La fața locului s-au deplasat 28 de polițiști, care au constatat că nu sunt respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziționate cu respectarea distanței de 2 metri, iar numărul invitaților depășea 50 de persoane, conform Mediafax. Reprezentanți din cadrul Direcției de Sănătate Publică și inspectori de la Protecția Consumatorului fac verificări legate de respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului Covid-19. La fața locului, sunt și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și polițiști locali.

Conform sursei citate, a fost deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Simona Halep, la nuntă

”Nu înţeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane. Eu ştiam că este voie, în aer liber, cu 500 de persoane. Am locuri la terasă pentru 600 de persoane, dar erau numai 220. S-a stricat evenimentul, din păcate. Dacă era o spargere, nu veneau atâţia jandarmi, poliţişti şi de la Poliţia Locală”, a declarat în exclusivitate pentru Focus Press, patronul, Nicu Terzi. Sursa din Constanța adaugă că mireasă este o verişoară a Simonei Halep, iar la eveniment se afla şi tenismana, situaţie confirmată de Nicu Terzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel