Zeci de persoane au donat sânge pentru poliţistul rănit în misiune

Zeci de persoane au mers miercuri dimineaţă la Centrul de Transfuzii Sangvine din Iaşi ca să doneze sânge pentru poliţistul atacat cu o sabie şi rănit în timpul unei percheziţii domiciliare la Rădăuţi.

Zeci de persoane au mers miercuri dimineaţă la Centrul de Transfuzii Sangvine din Iaşi ca să doneze sânge pentru poliţistul atacat cu o sabie şi rănit în timpul unei percheziţii domiciliare la Rădăuţi, printre acestea fiind şi colegi ai victimei, luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS).

'Colectivul pentru Acţiuni Speciale Iaşi s-a prezentat la Centrul de Transfuzii Iaşi pentru a dona sânge pentru colegul nostru ultragiat în misiune în localitatea Rădăuţi', a declarat şeful SAS Iaşi, subcomisar Gabriel Şchiopu. Luptătorii SAS Iaşi au donat sânge şi au făcut, totodată, apel către populaţie de a face astfel de gesturi nu doar atunci când sunt situaţii majore.

'Am venit pentru colegul nostru, să donăm, să îl susţinem şi să fim alături de el. Este important să donăm sânge nu doar atunci când sunt astfel de cazuri. Încercăm să facem tot ce se poate pentru ca colegul nostru să îşi revină. Pentru noi dificil este orice moment. Din clipa în care te-ai îmbrăcat poţi trece printr-un moment dificil. Suntem pregătiţi şi trebuie să facem faţă oricărei situaţii', a afirmat unul dintre poliţiştii SAS care au donat sânge în cursul dimineţii.

Alături de poliţişti au mai donat sânge diverse persoane, printre care studenţi.

Medicii sunt în continuare extrem de rezervaţi privind starea de sănătate a poliţistului rănit în misiune la Rădăuţi, a afirmat, miercuri, Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul de Neurochirurgie Nicolae Oblu din Iaşi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel