Zeci de persoane, audiate în urma unor percheziții la Murgeni

Percheziții de amploare au avut loc la Murgeni într-un dosar privind tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii au condus la audieri, duminică, 26 de persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni, printre care tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, uz de armă fără drept şi distrugere, în urma a 23 de percheziţii domiciliare efectuate în oraşul vasluian Murgeni, a informat, duminică, IGPR, scrie Agerpres. 

Forțe sporite la percheziții 



Acţiunea a fost organizată cu forţe mărite, în sistem integrat, poliţie - jandarmi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

"Au fost efectuate 23 de percheziţii domiciliare la locuinţe din oraşul Murgeni, fiind vizate persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni, printre care tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, uz de armă fără drept şi distrugere. Au fost conduse la audieri 26 de persoane, iar de la locuinţele acestora au fost ridicate: o armă de foc, ce pare a fi de tip airsoft, mai multe obiecte contondente, unele confecţionate artizanal, obiecte tăietoare-înţepătoare, boxuri şi alte bunuri", a precizat Poliţia Română.

Ancheta este în curs de desfăşurare, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel