Zeci de mii de oameni vor ca Jeff Bezos să nu se mai întoarcă niciodată din spațiu: Își dorește să domine omenirea

Zeci de mii de oameni vor ca Jeff Bezos să nu se mai întoarcă niciodată din spațiu: Își dorește să domine omenirea   /   Sursă foto: Instagram Jeff Bezos
Zeci de mii de oameni vor ca Jeff Bezos să nu se mai întoarcă niciodată din spațiu: Își dorește să domine omenirea / Sursă foto: Instagram Jeff Bezos

Mii de oameni din întreaga lume îşi doresc ca fondatorul Amazon, Jeff Bezos, să rămână în spaţiu. Aceștia au lansat două petiții în mediul online.

Aproape o sută de mii de oameni din întreaga lume îşi doresc ca fondatorul Amazon, Jeff Bezos, să nu revină pe Pământ după călătoria lui în spaţiu. Ei au semnat două petiţii în acest sens, iar cea mai populară dintre ele este intitulată „Nu-i permite lui Jeff Bezos să se întoarcă pe Pământ”. 

În descrierile petițiilor este scris că miliardarii nu ar trebui să existe şi că Bezos este un stăpân rău care îşi doreşte să domine întreaga omenire.

Fondatorul Amazon va zbura în spațiu în data de 20 iulie, la bordul primei nave lansate de compania lui aerospațială, Blue Origin. Alături de miliardarul american va fi și fratele lui, dar şi câştigătorul licitaţiei online pentru acest zbor. Identitatea acestuia nu a fost dezvăluită, dar se ştie că a plătit pentru această experienţă 28 de milioane de dolari, precizează Publika.

Cel mai bogat om, Jeff Bezos, va călători în spațiu pe 20 iulie

Conform The Verge, fondatorul și CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, a anunțat că va merge în spațiu alături de fratele său, Mark. Multimiliardarul a făcut anunțul pe Instagram, transmițând că va zbura în spațiu pe 20 iulie, într-o rachetă construită de compania lui Bezos, Blue Origin. Firma a anunțat încă din mai că va efectua primul zbor cu echipaj din istoria sa, dar nu se menționase nicăieri prezența lui Bezos.

În videoclipul de pe Instagram, Bezos a transmis că această călătorie în spațiu a fost un vis pe  care l-a avut mereu, adăugând că este un lucru foarte „însemnat” prezența fratelui său. Descrierea postării este următoarea: „De când aveam doar cinci ani visez că voi călători în spațiu. Pe 20 iulie, voi face această călătorie alături de fratele meu. Cea mai mare aventură... alături de cel mai bun prieten” (citește continuarea AICI).

Călătorie în spațiu cu Jeff Bezos, vândută pe 28 de milioane de dolari

Un bogat şi fericit câştigător a plătit sâmbătă 28 de milioane de dolari pentru un loc scos la licitaţie pentru a-l însoţi pe Jeff Bezos în primul zbor de turism spaţial al societăţii Blue Origin, care se va desfăşura pe 20 iulie, relatează AFP.

Câştigătorul, a cărui identitate va fi cunoscută în săptămânile următoare, i-a depăşit cu miza sa pe cei circa 20 de concurenţi la licitaţia finală online ce a durat mai puţin de 10 minute. Procesul licitaţiei a început în luna mai, cu mize care au atins joi 4,8 milioane de dolari. Acesta a fost sâmbătă preţul de pornire pentru vânzarea locului ce va fi ocupat alături de alte trei, pe care vor sta fondatorul Amazon, fratele său, Mark, şi încă un turist spaţial a cărui identitate nu a fost dezvăluită (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel