Zeci de migranţi ilegali, prinşi la vamă, într-un camion

Un camion înmatriculat în Serbia care transporta 79 de migranţi ilegali a fost oprit la graniţa româno-ungară, în vama Borş. Străinii au încercat să iasă ilegal din ţară, ascunşi în interiorul unui automarfar.

Poliţia de frontieră a descoperit vineri dimineaţa 79 de migranţi ilegali care se ascundeau într-un camion sârbesc la punctul de trecere al frontierei de la Artand, în estul Ungariei, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din judeţul Hajdu-Bihar, unitate administrativă situată în estul Ungariei, la frontiera cu România, informează MTI.

Camionul, care era înmatriculat în Serbia, a ajuns dimineaţa la punctul de trecere a frontierei dintre România şi Ungaria. În timp ce vameşii români controlau paşapoartele şi documentele de călătorie, poliţia ungară a inspectat camionul şi remorca acestuia, remarcând o zonă de depozitare care nu era bine închisă.

La o inspecţie mai amănunţită, poliţia a descoperit 79 de oameni ascunzându-se între sacii cu brichetă de cărbune pe care îi transporta camionu, ldintre care 41 bărbaţi, 18 femei şi 20 minori. Verificările preliminare au relevat faptul că cei în cauză sunt cetăţeni din Iran, Irak, Siria, Turcia şi China, înregistraţi ca solicitanţi de azil în România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel