Zeci de bancnote false de 500 de euro, găsite în maşina unui bărbat de 61 de ani

Bancnotele contrafăcute au fost găsite, în urma unui flagrant, în maşina unui bărbat de 61 de ani din comuna Dobârceni, județul Botoșani. 

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Botoşani şi a comunei Dobârceni, după ce în maşina unui bărbat au fost descoperite 25 de bancnote de 500 de euro false, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), scrie Agerpres. 

"Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar privind infracţiunile de punere în circulaţie de monedă străină falsificată şi înşelăciune, la data de 29 decembrie 2020, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani, cu sprijinul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefăneşti, au organizat un flagrant, prilej cu care în autoturismul unui bărbat 61 de ani din comuna Dobârceni au fost identificate 25 de bancnote contrafăcute din cupiura de 500 de euro. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în luna decembrie 2020 bărbatul de 61 de ani, în urma achiziţionării unor bovine, a plătit pentru acestea cu 24 de bancnote contrafăcute din cupiura de 500 de euro", se precizează în comunicat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, pentru comiterea infracţiunilor de punere în circulaţie de monedă străină falsificată şi înşelăciune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel