ZECE ANI RĂI, lansare. Gâdea, Badea și Ciuvică, întâlnire-eveniment

Comentatorul politic Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, a lansat pe 24 iunie volumul "Zece ani răi". Acum, el își prezintă cartea avându-i invitați pe Mihai Gâdea și Mircea Badea.

Lansarea propriu-zisă a cărții "Zece ani răi" va avea loc joi, la Romexpo, la târgul GAUDEAMUS, la standul Editurii RAO începând cu ora 16:00.

"Eu și Mircea Badea vom vorbi în deschiderea lansării cărții lui Mugur Ciuvică. Joi, la ora 16:00, la Romexpo, la standul editurii RAO", a zis Mihai Gâdea, marți seară, la Antena 3.

"Practic este o prezentare pentru că această carte s-a lansat singură și s-a lansat foarte bine. Pe această cale, le mulțumesc telespectatorilor care au cumpărat cartea", a zis și Mugur Ciuvică.

VEZI ȘI: Cum l-a curtat Traian Băsescu pe Dan Voiculescu timp de doi ani

'Zece ani răi' - în paginile lui Mugur Ciuvică - trăiți de români

"Zece ani răi" este o carte despre condamnarea lui Dan Voiculescu, o carte despre războiul de un deceniu dintre Băsescu şi Voiculescu. Este o carte despre sistemul represiv creat de Traian Băsescu în timpul celor două mandate de preşedinte. Este o carte despre politicieni, procurori, judecători, şefi ai serviciilor secrete şi oameni de afaceri. Şi, pentru că orice sistem represiv dispune de instrumente prin care îşi justifică abuzurile, această carte este şi despre propagandiştii sistemului. Este o carte care descrie mecanismul prin care Traian Băsescu şi-a subordonat, pas cu pas, întregul sistem judiciar.

VEZI ȘI: Când a plâns Băsescu, în cei zece ani "răi" de mandat

Este o carte despre băsism. Am scris această carte deopotrivă dezgustat şi revoltat că, în România anului 2014, doisprezece oameni nevinovaţi au fost condamnaţi pentru că aşa a vrut Traian Băsescu. Unul dintre aceştia, Dan Voiculescu, îmi este prieten. Şi îmi pare rău să-i spun că nu s-a înşelat, în 2004, când a spus că „un Traian Băsescu în fruntea ţării ar arunca definitiv România în haos, lucru la care acesta se pricepe cel mai bine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel