Zboruri anulate pe aeroportul din Lisabona

Pasageri avion
Pasageri avion

Greva personalului de pe Aeroportul din Lisabona a dus la anularea mai multor zboruri, chiar în cea mai aglomerată zi din an. 

Şaisprezece zboruri de la Lisabona şi către această destinaţie au fost anulate în acest weekend din cauza unei greve de trei zile a angajaţilor aeroportului, scrie Agerpres. Până duminică seara, când urmează să se încheie protestul, se mai aşteaptă suspendarea unor curse, informează Reuters.

Cea mai aglomerată zi din an

Un purtător de cuvânt al Uniunii Naţionale a Lucrătorilor din Aviaţia Civilă (SINTAC), organizatoarea protestului, a declarat agenţiei de presă Lusa că la grevă au participat duminică - ziua cea mai aglomerată - 90% din angajaţii aeroportului din capitala Portugaliei.

Niciuna din companiile aeriene afectate - EasyJet şi Brussels Airlines, care operau curse către Lisabona de la Paris, din Belgia, de la Londra, Bristol şi Manchester - nu a răspuns solicitărilor Reuters de a comenta situaţia. Un purtător de cuvânt al aeroportului a refuzat să confirme numărul curselor anulate şi a precizat că bilanţul va fi prezentat doar la sfârşitul zilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel