Un avion a aflat în zbor că România i-a INTERZIS aterizarea. Răzvan Pascu, tranșant: Companiile și cetățenii, SCLAVI!

Consultantul în turism Răzvan Pascu s-a revoltat după ce mai multe zboruri au fost interzise în România în ultima clipă, ca urmare a prelungirii stării de alertă. 

"Aceasta este imaginea unui Stat incompetent, indolent, impotent și indiferent la nevoile propriilor cetățeni. Un Stat care ia decizii doar pe ultima sută de metri, un Stat în care companiile și cetățenii nu sunt tratați că niște parteneri, ci ca pe niște sclavi. Un Stat în care totul pare un HAOS generalizat și în care regulile se schimbă în timpul jocului (sau chiar în timpul zborului).

Vedeți în această imagine zborul Qatar Airways care trebuia să aterizeze azi de la Doha la București, dar a aflat în zbor că va ateriza la Sofia, pentru că România nu îl mai acceptă.

---

Zborurile rămân suspendate spre Turcia, Emiratele Arabe Unite, Egipt și Qatar. Se adaugă suspendarea zborurilor spre Portugalia, Suedia, Serbia, Moldova.

Restricțiile vin în baza faptului că Starea de Alertă a fost prelungită de Guvern cu încă o lună (dar pe ultima sută de metri) și în baza faptului că INSP nu a mai actualizat lista cu Zone Verzi și Roșii din 6 Iulie, motiv pentru care azi noapte a fost emis un NOTAM și anunțată Romatsa despre noile schimbări.", a scris Răzvan Pascu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel