EXCLUSIV  Zbor Wizz Air, reîntors pe Otopeni, ar fi RATAT aterizarea. Răspuns OFICIAL

Un avion al companiei Wizz Air a fost nevoit să se reîntoarcă pe aeroportul Otopeni vineri, 22 mai, la scurt timp după ce a decolat, din cauza unor probleme. 

Potrivit informaţiilor obţinute de DC NEWS, aeronava nu a reuşit să aterizeze din prima încercare şi a stat aproape o oră în aer deasupra oraşului Urziceni, pentru a reduce greutatea. A doua aterizare a fost reuşită. 

Ce spune compania

"Zborul Wizz Air W6 3201 de la București Otopeni la Stockholm Skavsta de pe 22 mai a fost întârziat după ce aeronava care efectua cursa s-a întors pe Aeroportul Otopeni deoarece trebuia să fie supusă unei verificări tehnice neprevăzute din cauza unei discrepanțe afișate pe unul dintre indicatoare. Aeronava a aterizat în condiții normale și este verificată tehnic. Pentru a reduce la minimum întârzierea, zborul a fost operat cu o altă aeronavă care a plecat la ora locală 16:23. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați, dar securitatea și sănătatea pasagerilor, a echipajului și aeronavelor rămân prioritatea noastră.", a transmis biroul de presă al Wizz Air în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel