Zbor cu emoții pentru Rareș Bogdan: Bubuitură GROAZNICĂ. Nu am mai trăit așa ceva

Defecțiune majoră pentru un avion Tarom. Aeronava care efectua cursa Bruxelles-București a avut probleme la un motor, iar piloții au fost nevoiți să aterizeze de urgență pe aeroportul de pe care abia plecaseră. Jurnalistul Rareș Bogdan se afla în avion și povestește momentele de groază prin care a trecut.

”13 cu noroc! Știți cum este sa ajungi deasupra plafonului de nori in plină urcare spre 7/8.000 și sa auzi o bubuitura groaznica in burta avionului? Va spun eu.... E groaznic de neplăcut. Au trecut mai puțin de 10 Min de la decolare, urma un zbor de aproape 3 ore între Bruxelles și București. Apoi un Comandant calm și hotărât care intra peste Sefa de Cabina care avea la rândul sau o voce liniștita care încerca sa insufle calm pentru a da siguranța celor peste 100 de pasageri ca a luat hotărârea sa aterizeze de urgentă pe Aeroportul Bruxelles de pe care abia plecasem...... întoarce avionul, sa va țineți strânse centurile de siguranța și sa nu intrați in panica....

Gata. Am aterizat!!!!! De data asta cred ca Bunul Dumnezeu s-a gândit ca mai are putina treaba cu mine pe acest pământ. Nu am mai trait așa ceva..... și am zeci și zeci de mii de mile făcute in ultimii 15 ani! Mașini de pompieri pe pista, stai ca nu e încă totul liniștit dar suntem pe PĂMÂNT și asta contează.

UpDate: Gata. Probleme grave cu un motor. A cedat in aer. Ne debarca. Revin cu amănunte. 
VIATA E FRUMOASA!

UpDate2: Acum pot și glumi, o fi suparata Olguța ca m-am urcat pe "Craiova" ei și a decis sa oprească zborul”, a scris acesta pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel