YouTube, aplicație nouă. Ce vor putea face utilizatorii

Veste bună pentru utilizatorii aplicației de YouTube. Un al treilea serviciu de streaming al Google urmează să apară.

Utilizatorii aplicației de YouTube vor avea parte de o nouă surpriză din partea celor de la Google. Compania anunță un nou serviciu numit YouTube Remix. 

După lansarea Play Music și YouTube Red, cei de la Google vor lansa cel de-al treilea serviciu de streaming în 2018. Pentru YouTube Remix, cei de la YouTube au semnat două contracte cu două companii mari, pentru a oferi o șansă în lupta cu restul serviciilor dedicate conținutului video, informează playtech.ro.

Serviciul de streaming video a semnat acorduri cu  Universal Music Group, Warner Music Group și Sony Music Entertainment. O parte a afacerii se referă la permisiunea pe care YouTube o are pentru a continua să găzduiască videoclipuri încărcate de acestea, dar există și intenția clară de a adăuga mai mult conținut noului serviciu de streaming.

YouTube plătește către deținătorii de drepturi de autor, ca utilizatorii să asculte muzică gratuită pe site. Odată cu lansarea serviciului YouTube Remix, utilizatorii urmează să plătească un abonament pentru a avea acces la conținut. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel