YouTube, serviciu cu abonament de streaming de muzică

YouTube a anunțat că intenționează să lanseze un serviciu contra cost de streaming de muzică, care va exclude reclamele.

YouTube a intrat în parteneriat cu sute de producători de muzică, companii mari dar și independenți, pentru coul serviciu, a anunțat compania, confirmând astfel informații care circulau de mai mult timp, conform Mediafax.

Decizia vine în contextul criticilor unor organizații din domeniul muzical privind planurile YouTube de a bloca conținutul unor case de producție de pe site-ul de înregistrări video al companiei, accesat liber, dacă acestea nu semnează acorduri să participe la noul serviciu de streaming contra cost.

VEZI ȘI: YOUTUBE VREA SA PERCEAPĂ TAXĂ UTILIZATORILOR SĂI

Compania a afirmat că „adăugăm funcții pe bază de abonament pentru muzică pe YouTube pentru a aduce partenerilor noștri din industria muzicii noi venituri, suplimentar față de sutele de milioane pe care YouTube le generează pentru ei în fiecare an”.

Noul serviciu contra cost al YouTube ar urma să fie lansat la sfârșitul verii și va permite abonaților să asculte muzică fără niciun fel de reclame, a spus o sursa a Reuters. în plus, utilizatorii vor putea asculta muzică offline sau un disc întreg al unui artist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel