X FACTOR. Răzvan Pricope și-a întâlnit idolul. Delia: Îl știu de la toate concertele și turneele

Răzvan Pricope / Foto: Captură Antena1
Răzvan Pricope / Foto: Captură Antena1

Vineri seară, într-o nouă ediție X Factor, a apărut pe scenă și "cel mai mare fan al Deliei", Răzvan Pricope.

Răzvan Pricope, un elev în vârstă de 15 ani din Iași, a urcat pentru prima dată pe scena X Factor. El a venit la emisiunea de la Antena 1 în special pentru a-și întâlni idolul. 

Încă de la început, el a precizat că este "cel mai mare fan al Deliei", motiv pentru care își dorea să participe la X Factor încă de la vârsta de 9 ani. Acest lucru nu era însă permis de regulament, așa că Răzvan Pricope a așteptat până să cânte în fața idolului său.

"La ultimul turneu m-am întâlnit cu ea și mi-a acordat un autograf pe care încă îl păstrez", a spus, printre altele, Răzvan Pricope. La un moment dat, Delia s-a dus pe scenă și l-a îmbrățișat.

În privința performanței, deși a fost extrem de curajos și vesel pe scenă, nu a reușit să-i impresioneze pe toți jurații.

Spre exemplu, Ștefan Bănică Jr. și Florin Ristei, care i-au dat "Nu", i-au spus că "X Factor nu cred că e pentru tine anul asta, dar nu vreau să te dezamăgesc, imi place cum ai pornit!", respectiv "Ești molipsitor de vesel, dar mai lucrează la cântat."

Delia l-a încurajat să continue să lucreze la visul său: "Ai DA-ul meu, îl meriți! Nu te lăsa pe o ureche. Lucrează în continuare, merită!". 

"A venit Răzvănel! Mă bucur că a venit, îl știu din backstage-uri, de la toate concertele, de la turnee... e și foarte activ pe Instagram!", a mai declarat ulterior Delia. 

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

VEZI ȘI: Delia și Loredana, dialog halucinant cu un CRUCER, la X Factor: Cât e o CRUCE, vreau să fac niște cadouri?!

Ștefan Dincă este din Județul Dolj și are 25 de ani. Cu toate că marea sa pasiune este legată de acordurile muzicale, la bază el se ocupă cu altceva.

"De mic m-am trezit înconjurat de cruci. Tatăl meu este melter crucer, adică sculptează, montează și scrie cruci. Pentru mulți pare o meserie ciudată, însă pentru noi este un stil de viață, eu cel puțin prin asta m-am crescut. În urmă cu foarte mult timp, una dintre surorile se pregătea de o serbare la școala și venise cu niște prieteni să repete la nou acasă. Îi auzeam cum cântau, cum repetau și m-a atras și pe mine. Având 6 ani, am încercat și eu să cânt. Majoritatea oamenilor spuneau că sunt talentat și că le place cum cânt, însă tatălui i-a fost mai greu să accepte și să înțeleagă lucrurile astea pentru că nu a văzut practic în meseria asta un viitor. Însă am decis să-mi urmez pasiunea, aceea de a cânta", a povestit Ștefan Dincă înainte de a urca pe scenă.

(Citește dialogul dintre concurent și jurați AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel