X Factor. Delia, surpriză pentru Brenciu

Audițiile cu juriu din cel de-al șaptelea sezon „X Factor", care va avea premiera pe 10 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, s-au întins pe parcursul mai multor zile, timp în care Delia a fost cea care uneori și-a asumat rolul de a avea grijă de colegii săi, inclusiv de mesele lor.

Ca să se asigure că sunt energizați şi au toate condiţiile pentru a juriza, Delia s-a ocupat ea însăși ca cei trei colegi din juriu să aibă parte doar de ce e mai bun. Ca urmare, diva de la „X Factor" a adus pe platou fructe proaspete, iar în pauze l-a hrănit pe Horia Brenciu cu mango și kiwi. Chiar dacă nu a părut chiar fericit de "festinul" care i s-a pregătit, Horia a apreciat totuși gestul și efortul, așa că a mâncat tot din farfurie, pentru a fi în formă în cel de-al șaptelea sezon „X Factor".

Spectacolul prinde culoare în noul sezon al supershow-ului „X Factor", lansat în 10 septembrie, de la 20.00. O ţară întreagă va căuta factorul X alături de Delia, Carla's Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, având ocazia să decidă alături de aceştia cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor.

[citeste si]

Duminică, 10 septembrie, odată cu marea premieră „X Factor", de la 20:00, pe Antena 1, Antena Group şi cea mai mare familie de vedete duc mesajul „Mereu cu tine" mai departe prin evenimentul care deschide toamna, Ziua X. Ziua X reprezintă o serie de concerte live, la nivel naţional, în trei dintre cele mai mari oraşe ale ţării, Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, susţinute de cele mai mari nume din industria muzicală. Delia, Carla's Dreams sau Holograf sunt doar câţiva dintre cei care vor face show în Piaţa Universităţii din Bucureşti, în Piaţa Operei din Timişoara şi Palatul Culturii de la Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel