X Factor Bootcamp. Cristina Vasopol, în lacrimi. Delia: Te felicit din toată inima

X Factor Bootcamp. Cristina Vasopol și-a pus toate armele la bătaie. Cu un bagaj emoțional în spate și experiență cât cuprinde, a intrat în scenă emoționată, cu lacrimi în ochi. Tocmai își văzuse tatăl, care i-a transmis încurajări.

X Factor Bootcamp. Cristina Vasopol o profesoară de canto din Galați, a fost împinsă de la spate de soțul ei să participe la "X Factor". La audiții, Cristina a venit cu dublă miză: să cânte și să-și susțină două dintre elevele sale, care au participat la show, însă doar ea a reușit să treacă în erapa următoare.

X Factor Bootcamp. "Tata mi-a zis 'la vârsta asta?'. Da, la vârsta asta! Dar nu-mi fac griji, sunt ok. Să trec mai departe ar însemna foarte mult pentru mine, aș avea mai multă încredere în mine!", a povestit atunci profesoara în vârstă de 37 de ani, care a ridicat atât publicul, cât și juriul în picioare. "Doamne, ce mi-ar fi plăcut și mie să am așa profesor de canto! Bravo!", i-a spus Delia, care acum i-a devenit mentor Cristinei.

X Factor Bootcamp. Artista a așteptat-o cu sufletul la gură, iar momentul ei a fost unul extrem de sensibil

X Factor Bootcamp. "Vocea ta este minunată. Ea este mentorul care îţi trebuie acum şi sper să găseşti modalitatea de a avea încredere în ea. Îţi trebuie nebunia Deliei. Mă bucur că eşti aici", a spus Mircea Badea.

X Factor Bootcamp. "Vreau să vă mulţumesc pentru sensibilitate şi pentru moment", a fost reacţia lui Carla's Dreams.

X Factor Bootcamp. "O profesoară de canto, dacă va avea un loc pe scaun, va avea adversare nişte fetiţe de 14-15 ani, care i-ar putea fi eleve. Mi se pare interesant. Asta face concursul mai frumos", a mărturisit Ştefan Bănică.

"Vreau să te felicit din toată inima mea. În viaţa mea nu am auzit un profesor de canto să sune aşa. A sunat minunat. Alegerea piesei este spectaculoasă. Ia loc pe scaun, acum", i-a spus Delia.

Citește și: X Factor Bootcamp. Raisa Bordea sparge gheața. Delia: Vrei să iei loc pe scaun și să fii înlocuită?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel