X Factor: Au fost stabiliți jurații pentru sezonul următor

Cea de-a doua ediție a concursului X Factor, difuzată de postul Antena 1, va avea atât candidați noi, cât și alți membrii ai juriului. Noii jurați vor fi Delia Matache, Dan Bittman și Cheloo, scrie Cancan.

Trio-ul prezent la masa juraților celei de-a doua ediții a emisiunii X Factor, compus din Delia, Dan Bitman și Cheloo, îi va înlocui pe Mihai Morar, Paula Seling si Adi Sina, juriul primei ediții a concursului, de la Antena 1.

Dacă alegerea Deliei în juriu nu a fost surprinzătoare, după prestația pe care a avut-o la show-ul “Te cunosc de undeva“, prezentată de același post de televiziune, în schimb, acceptul lui Dan Bittman a fost oarecum comentat, avand în vedere că solistul se afla sub contract cu TVR, unde realizează show-ul “Danutz SRL”.

De altfel, reprezentanţii Mondofilm, firma producătoare a “Dănutz S.R.L.“, a declarat pentru EvZ că prezenţa în juriu a cântăreţului nu deranjează: “Nu vom înceta colaborarare cu TVRul, mai ales că vrem să tranformăm “S.R.L.-ul” în “Dănutz SA”. Acest lucru ţine şi de bugetul televiziunii publice“, a spus Adriana Vertan, producător “Dănutz SRL”.

Selecția lui Cheloo, componentul trupei Paraziții, pentru cel de-al treilea jurat de la X Factor a reprezentat o surpriză totală. Hip-hoperul Cheloo este un artist controversat în showbizul autohton, mai ales că este un personaj extrem de discret, care refuză participarea la emisiuni TV, preferând să-și păstreze imaginea de băiat rău și nonconformist.

Pe lista potențialilor jurați, se pare că a mai figurat și Ștefan Bănică Jr., însă acesta a semnat un nou contract pentru ediția din toamna a spectacolului  "Dansez pentru tine", de la Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel