Wozniacki, bombă la Roma. Halep, veste uriașă înaintea meciului cu Garcia

Wozniacki halep
Wozniacki halep

Caroline Wozniacki a fost eliminată surprinzător la turneul de la Roma, o veste excelentă pentru Halep care are șansa să își consolideze poziția de lider mondial.

Caroline Wozniacki, numărul doi monidal, a fost eliminată fără drept de apel în sferturile de la Roma,. Daneza a fost învinsă cu 6-3, 6-1 de Anett Kontaveit, sportivă aflată pe poziţia 26 WTA.

"Caro" e aproape să rateze un nou prilej de a reveni pe primul loc în ierarhia WTA, după corecţia primită azi din partea jucătoarei din Estonia, informează Digi Sport.

Marea noastră campioană, Simona Halep, are nevoie de victorie diseară, cu sportiva din Franţa, Caroline Garcia, pentru a fi sigură că rămâne pe primul loc în clasament. Cum niciuna dintre jucătoare nu va evolua săptămâna viitoare, Simona va şti cu certitudine un lucru. Dacă învinge vineri: va fi cap de serie numărul unu la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep va disputa azi de la ora 20:30 meciul cu Garcia. Partida poate fi urmărită și în format live text pe WWW.DCNEWS.RO.

VEZI ȘI SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA, REZULTAT FINAL, SFERTURI ROMA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel