“WOWBiz” de la Kanal D a spulberat concurența

adelina
adelina

Întâlnirea dintre Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu de marți seara din cadrul emisiunii  “WOWBiz” de la Kanal D a spulberat concurența. Emisiunea prezentată de Andreea Mantea si Madalin Ionescu a devenit lider în confruntarea late-night-show-urilor cu un  reting mediu de 4,2.

Potrivit  datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a inregistrat un rating mediu de 4.2% si o cota de piata de 12.7% pe targetul All Urban, in timp ce pe segmentul de public comercial (target: 18-49 Urban) a atins un rating de 3.5% si un share de 11.0%.. In competitie cu celelalte late-night show-uri, Kanal D si-a adjudecat primul loc in topul celor mai urmarite emisiuni de divertisment in intervalul orar 22.30 – 00.30. Dupa aproape un an de zile, Liviu Varciu si Adelina Pestritu s-au aflat in acelasi platou de televiziune, vorbind despre relatia lor si despre sentimentele pe care le mai pastreaza.

Emisiunea “WOWBiz” prezentata de Madalin Ionescu si Andreea Mantea este programată de luni până joi, de la orele 22,30 pe Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel