Workshop despre ”career coaching” pentru studenți

workshop
workshop

Studenții și masteranzii interesați de comunicare sunt așteptați în perioada 4-6 octombrie la cea de a doua ediție a workshop-ului gratuit "Brand Enthusiasts Community", organizat de Reveal Marketing Research.

În cele trei zile de workshop vor fi abordate trei teme: Industria de comunicare din România, Cercetarea de Piață și Poziționarea Brandului și Career Coaching. Va fi prezent și un invitat surpriză, Communication Officer al unei cunoscute corporații din România.

Workshop-ul vizează studenți și masteranzi la facultățile de Marketing, Sociologie, Comunicare, Relatii Publice, Media și Jurnalism. Aceștia vor fi selectați în urma unei aplicații trimise în mesaj privat pe pagina de Facebook Reveal Marketing Research: “Menționați succint câteva strategii prin care un brand își poate crește vizibilitatea pe piață”.

Mesajul de aplicație trebuie să conțină și numele complet, facultatea şi specializarea, anul de studiu, adresa de email, numărul de telefon iar aplicanții cu cele mai bune răspunsuri vor fi contactați pentru înscrierea pe lista de participare. Cei interesați pot accesa pagina de Facebook Brand Enthusiasts Community pentru detalii actualizate.

Programul de CSR “Brand Enthusiasts Community” se derulează până în luna octombrie a anului 2013, iar următorul workshop este programat în iarnă, în luna ianuarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel