WonderPuck 2018, intrare gratuită. Când va începe

Festivalul stradal WonderPuck va oferi copiilor, dar şi adolescenţilor şi tinerilor, în perioada 14-16 septembrie, spectacole de magie şi culoare, precum şi poveşti de neuitat.

"În câteva zile, Clujul va găzdui cea de-a doua ediţie a Festivalului Stradal WonderPuck, eveniment care va aduce spectacole pline de magie şi culoare, poveşti minunate şi momente unice susţinute de artişti extraordinari. Dacă manifestările din Piaţa Unirii şi de la Bonţida le sunt destinate copiilor, cele din Piaţa Muzeului au fost concepute special pentru adolescenţi şi tineri.

WonderPuck 2018 va începe vineri, 14 septembrie, de la ora 12,30, cu Parada Păpuşilor care va defila pe bulevardul Eroilor. Urmează pe scena mare din Piaţa Unirii un concert de alămuri, după care, de la 13,30, va avea loc ceremonia deschiderii oficiale a festivalului. De la ora 14, pe aceeaşi scenă va avea loc spectacolul Ţara lui Împreună, susţinut de Teatrul de Păpuşi 'Puck', Cluj-Napoca (în limba română)", se arată într-un comunicat transmis, marţi, de teatrul clujean.

WonderPuck reuneşte artişti de pe mai multe continente.

"La scena mică din Piaţa Unirii va fi prezentat spectacolul Vechea tradiţie a lui Pulcinella - Pulcinella di mare, din Italia. Este un spectacol dedicat întregii familii, susţinut în limba italiană. Zig Zag Circo (Argentina) va prezenta apoi la scena mare din aceeaşi piaţă spectacolul nonverbal Exact la timp!, urmat de la ora 18 de Taurul negru şi alte povestiri - Asociaţia Teatrală 'Shoshin' din Cluj-Napoca (în limba maghiară). De la ora 19, la scena mare este programat un concert al celor de la Voltaj Academy', se mai arată în comunicat.

Ateliere de creaţie

"În Piaţa Unirii vor avea loc pe tot parcursul festivalului ateliere adresate copiilor, fie de creaţie, fie de mânuire sau de gătit, iar meşterii populari vor susţine ateliere de ţesut şi de împletit. Li se vor adăuga ateliere susţinute de cei de la Teatrul Colibri, Compania Managis Bio sau Asociaţia Sosonuti. (...) Spectacole pentru adolescenţi în Piaţa Muzeului: Primul spectacol din Piaţa Muzeului din cadrul WonderPuck 2018 va fi susţinut de Trupa Şapte de la Palatul Copiilor, vineri, 14, septembrie, de la ora 18,30 şi se numeşte Almost, Maine. Urmează de la ora 19,30 un moment Commedia dell'Arte, susţinut de Rondul de noapte din Cluj-Napoca. De la ora 20 este programat spectacolul de improvizaţie ImproVshow, al Trupei Silver din Cluj-Napoca. Seara se încheie la ora 21,30 cu un concert Pink Tatoo şi Trupa lu Bunu din Cluj-Napoca", informează sursa citată.

Castelul Banffy din Bonţida

"Programul festivalului începe în curtea castelului de la Bonţida duminică, 16 septembrie, de la ora 11, cu spectacolul Dănilă Prepeleac, susţinut de artiştii Teatrului de Păpuşi 'Puck' din Cluj-Napoca (în limba română). De la ora 12,30 este programat Taurul negru şi alte povestiri, moment susţinut de Asociaţia Teatrală 'Shoshin' din Cluj-Napoca (în limba maghiară). Urmează la ora 13,30 spectacolul nonverbal. Circul de Alamă, susţinut de Csaba Méhes şi trupa Brass in the Five din Ungaria. Ultimul moment va consta într-o reprezentaţie a spectacolului Poveşti clujene, susţinut de la ora 16,30 de artiştii Teatrului 'Puck", mai anunţă organizatorii.

Festivalul este organizat de Teatrul de Păpuşi 'Puck', Asociaţia Esua şi Clubul 'Lions', cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj, al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca şi al Administraţiei Fondului Cultural Naţional, iar participarea la toate evenimentele din cadrul WonderPuck 2018 este gratuită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel