Wizz Air, trei DESTINAȚII NOI. Unde se va putea zbura

Operatorul aerian Wizz Air îşi extinde operaţiunile din România prin adăugarea unei noi aeronave Airbus A320 ce va opera din baza de la Cluj-Napoca.

Odată cu această extindere vor fi lansate trei noi rute de la Cluj-Napoca spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg şi Koln, în Germania, şi vor creşte frecvenţele pe alte nouă rute existente din Cluj-Napoca la Eindhoven, Barcelona El Prat, Bruxelles Charleroi, Larnaca, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais şi Roma Ciampino.

"Dezvoltarea în continuare a ofertei Wizz Air din Cluj-Napoca confirmă angajamentul pe termen lung al companiei aeriene de a aduce oportunităţi de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi români. Wizz Air a început să zboare din Cluj-Napoca în 2007 iar în 2019 a transportat aproape 2 milioane de pasageri către şi din oraşul transilvănean. Alocarea aeronavei va crea 36 de noi locuri de muncă directe. Cu această investiţie, Wizz Air va contribui la dezvoltarea economică şi va crea sute de noi locuri de muncă pe piaţa locală. Odată cu rutele anunţate astăzi, Wizz Air oferă acum 34 de rute către 13 ţări din Cluj-Napoca", se arată în comunicatul Wizz Air, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel