Wizz Air oferă 2 bilete la 1 euro tuturor! Verificați promoțiile!

Wizz Air oferă la 2 bilete la 1 euro tuturor!
Wizz Air oferă la 2 bilete la 1 euro tuturor!

Wizz Air oferă 2 bilete la 1 euro tuturor! Pentru că a împlinit 15 ani de la primul zbor, e mesajul care a bucurat pe mulți români.

Wizz Air oferă 2 bilete la 1 euro tuturor! Pentru că a împlinit 15 ani de la primul zbor, acest mesaj, în realitate, este o nouă țeapă. Wizz Air nu are nicio astfel de ofertă.

Mesajul circulă intens pe Facebook, oamenii crezând că pot călători cu un preț atât de mic. Este bine să fiți foarte precaut când vedeți astfel de oferte și să nu dați click pe link-urile care vi se par suspecte.

"ATENȚIE! Concursul "Wizz Air oferă 2 bilete la 1 euro tuturor! Pentru că a împlinit 15 ani de la primul zbor", care circulă intens pe rețelele de socializare în aceste zile, este unul FALS și nu aparține companiei aeriene Wizz Air.

Vă îndemnăm să nu participați la astfel de concursuri! Dacă doriți să verificați valabilitatea unei promoții, ne puteți trimite o solicitare printr-un mesaj privat pe pagina Vola.ro sau pe e-mail la adresa [email protected] și vom verifica toate informațiile.

Călătorii sigure!", a transmis Vola.

VEZI ȘI: Înșelătorie cu IPHONE X. ALTEX: ATENȚIE! Vă rugăm să reclamați

Nu este prima dată când circulă, pe Facebook, mesajul Wizz Air oferă 2 bilete la 1 euro tuturor! Pentru că a împlinit 15 ani de la primul zbor

Amintim că și în 2017, hackerii au lansat mai multe pagini web false în numele majorităţii companiilor aeronautice, respectiv un site fals pentru Tarom, alt site fals pentru Blue Air, altul fals pentru Wizz Air. Internauții erau rugați să-și dea datele personale pentru a putea câștiga două bilete de la acea companie dacă dădeau share paginii respective. Mulți s-au prins că e o păcăleală, dar au fost și oameni care au căzut în capcană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel