Înșelătorie cu IPHONE X. ALTEX: ATENȚIE! Vă rugăm să reclamați

Zilele acestea circulă pe Facebook un anunţ în care se spune că ALTEX ar oferi telefoane IPHONE X la numai 1 euro. 

Chiar dacă atât poliţiştii cât şi mass-media au avertizat în nenumărate rânduri că internetul este plin de capcane, iar nu tot ce zboară se mănâncă sau... nu tot ce apare pe reţelele de socializare e real - încă mai există persoane suficient de naive încât să creadă că anumite companii sau persoane pot oferi gratuit telefoane mobile, televizoare sau chiar propriile autoturisme. 

Au fost nenumărate cazuri în care au fost create pagini false, furând identitatea unor persoane publice sau companii, în care fie Andra, fie Gigi Becali sau Andreea Esca spune-se ar oferi telefoane aurite sau şi-ar da chiar maşina personală pentru că "s-au plictisit de ea". Iar toate aceste cazuri s-au dovedit a fi, pe româneşte spus, ŢEPE. 

(w670)

Cea mai recentă înşelătorie de acest gen care circulă zilele acestea  pe Facebook este cea prin care se spune că ALTEX ar oferi tuturor telefoane IPHONE X. Iar tot ceea ce trebuie să faci este să plăteşti numai un euro. Ei bine, chiar dacă aceasta miroase de la o poştă a înşelătorie, au existat suficient de mulţi români care să creadă că o companie poate oferi telefoane aşa, fără număr, oricui şi oricum. Nu le-a ridicat semne de întrebare celor care au crezut în acest mesaj nici măcar faptul că anunţul nici măcar nu este scris corect gramatical: "Altex oferă IPHONE X la 1 euro tuturor! Pentu că a împlinit 15 ani de la prima comandă."

[citeste si]

Reacţia Altex

Reprezentanţii Altex au reacţionat şi au publicat pe pagina de socializare oficială un mesaj prin care atrag atenţia asupra acestei înşelătorii: 

"[ATENȚIE la fraude!] - ALTEX vă recomandă să tratați cu precauție apelurile sau mesajele recepționate prin care sunteți anunțați că ați câștigat un premiu din partea noastră. Concursurile derulate de către noi au, de fiecare dată, un regulament în care este specificată metoda de contactare a câștigătorilor (email, Facebook sau apel telefonic).

Niciodată ALTEX nu vă va solicita să achitați vreo taxă, vreun impozit pe un posibil premiu câștigat. Toate taxele pentru premiile oferite sunt suportate de către noi.

Vă rugăm, de asemenea, să reclamați astfel de tentative de fraudă la operatorul dumneavoastră de telefonie (fixă sau mobilă), cât și la Poliție", anunţă oficialii companiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel