Wizz Air, o nouă rută de pe Aeroportul din Craiova

Wizz Air
Wizz Air

Wizz Air a deschis o nouă rută din Craiova spre Tel Aviv, operaţională din iunie.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a deschis o nouă rută din Craiova spre Tel Aviv, operaţională cu începere din 19 iunie, cu două zboruri săptămânale, lunea şi vinerea.

Potrivit operatorului aerian, din 17 iunie zborul din Bucureşti spre Tel Aviv va avea şase frecvenţe săptămânale, iar din 18 septembrie va deveni zilnic, se arată într-un comunicat de presă.

”Astăzi suntem fericiţi să aducem veşti bune pasagerilor din România: lansarea rutei la preţ redus din Craiova spre Tel Aviv, cu începere din luna iunie. Mai mult decât atât, zborul din Bucureşti spre acelaşi însorit Tel Aviv va deveni, din septembrie, zilnic. Întotdeauna venim în întâmpinarea nevoilor pasagerilor, iar acum Wizz oferă zboruri directe spre capitala Israelului de pe patru aeroporturi din România. În calitate de cea mai mare companie aeriană din România, continuăm să ne extindem reţeaua în permanentă creştere, prin furnizarea de cele mai mici preţuri posibil pentru pasagerii noştri, precum şi prin oferirea de servicii excelente. Wizz îşi menţine angajamentul faţă de ţară şi suntem nerăbdători să le împărtăşim pasagerilor din România şi mai multe veşti bune în viitor”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel