Wizz Air, nouă rută: Sibiu - Tel Aviv

wizz air, tel aviv, sibiu, noua ruta
wizz air, tel aviv, sibiu, noua ruta

Wizz Air a anunţat o nouă rută de la Sibiu spre Tel Aviv începând cu data de 14 iulie pentru marţi şi sâmbătă.

Tel Aviv va fi prima destinaţie din afara Europei disponibilă de la Aeroportul Internaţional Sibiu. Pasagerii Wizz care doresc această destinaţie populară de vacanţă îşi pot rezerva deja biletele pe wizzair.com, de la 129 lei. Tel Aviv este al doilea cel mai mare oraş al Israelului, capitala culturală şi comercială a ţării. Numit de New York Times 'Cea mai cool metropolă mediteraneeană', Tel Aviv, 'oraşul care nu doarme niciodată' este celebru pentru viaţa de noapte, bucătăria, cultura şi deschiderea de care dă dovadă.

[citeste si]

Înconjurat pe o parte de ţărmul mediteraneean şi de întinderi lungi de plaje nisipoase, iar pe de altă parte de turnuri de sticlă care găzduiesc diversele companii, Tel Aviv oferă de la muzee proeminente, mare şi plajă, până la cartiere pline de farmec, restaurante fine sau evenimente culturale. Ca cea mai importantă linie aeriană din Sibiu, Wizz Air a înregistrat mai mult de jumătate de milion de pasageri transportaţi de la începutul operaţiunilor pe Aeroportul Internaţional Sibiu, în 2014.

Operaţiunile Wizz se vor extinde 

În iunie, operaţiunile Wizz se vor extinde în Sibiu prin adăugarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 flotei locale. În acelaşi timp, compania va lansa 5 rute noi atât de aşteptate de către sibieni spre Copenhaga, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Basel, Frankfurt şi va creşte frecvenţele pe alte patru zboruri. Valoarea totală a investiţiei din Sibiu va creşte acum la aproape 200 de milioane dolari, iar echipa locală Wizz va fi formată din mai mult de 70 de angajaţi direcţi.

'Pentru Judeţul Sibiu, deschiderea de noi rute aeriene în 2018, anunţate deja din toamnă, înseamnă diversificarea oportunităţilor economice, culturale şi turistice. Mulţumesc companiei Wizz Air şi tuturor celor care au făcut posibilă reuşita de care ne bucurăm azi - conexiunea cu Tel Aviv - şi încurajez consiliul de administraţie şi conducerea aeroportului să continue eforturile pe care le depun pentru orientarea spre performanţă şi sustenabilitate a aeroportului sibian', a afirmat Daniela Cîmpean, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel